Apple
You Are Reading

De voor- en nadelen van een Apple zakelijk systeem

0
Blog

De voor- en nadelen van een Apple zakelijk systeem

De meeste bedrijven en consumenten die overstappen van Windows naar Apple zijn erg enthousiast over het nieuwe systeem. Heel veel Apple liefhebbers zijn dan ook heel erg enthousiast om u ook over te laten stappen naar Apple. Maar, zijn Apple systemen zo goed als zij zeggen of zitten er ook nadelen aan verbonden? Deze vragen worden hier beantwoord.

Voordat er wordt beslist of een Apple systeem beter is voor u, is het belangrijk dat u zich bewust bent van de voor- en ook de nadelen van een Apple systeem. Apple wordt vaak gezien als de grootste concurrent van PC, het grootste deel van PC systemen maakt gebruik van het Windows besturingssysteem. Terwijl een Apple systeem gebruik maakt van het Mac OS systeem.

Maar één fabrikant

PC systemen worden door heel veel verschillende fabrikanten gemaakt, en het besturinggsysteem Windows dan weer door nóg weer een andere fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de systemen soms niet helemaal met Windows om kunnen gaan en kan tot complicaties leiden. Apple systemen daarentegen worden gefabriceerd door Apple en het besturingssysteem wordt ook gemaakt door Apple. Hierdoor weet u altijd dat de Apple systemen en het besturingssysteem perfect met elkaar werken. Als er bijvoorbeeld een probleem optreed bij een van de Apple apparaten is het gemakkelijk dat er alleen contact opgenomen hoeft te worden met Apple en zij uw Apple zakelijk systeem weer aan de praat krijgen.

De hardware, snelheid en levensduur

Het grote verschil tussen Windows en Apple is dat de meeste Windows systemen snel verouderen en al snel trager worden. Apple daarentegen staat erg bekend om de snelle werking en de lange levensduur. Bijvoorbeeld een Windows systeem van drie jaar oud is al lastig om mee te werken, terwijl een soortgelijk Apple zakelijk systeem erg goed blijft werken. Het nadeel hieraan is dat zelfs voor een tweedehands systeem vaak alsnog een vrij hoog bedrag wordt gevraagd, doordat ze zo lang meegaan. Het fijne aan Apple systemen is dus dat ze heel erg vertrouwelijk zijn en een hele lange levensduur hebben, dit zorgt ervoor dat de initiële aankoop hoger zal zijn maar op lange termijn evenveel of zelfs minder wordt uitgegeven aan nieuwere apparaten.

Apple systemen crashen nooit

Als u nog niet zeker was van uw Apple inkoop, de systemen van Apple crashen nooit. Hierdoor gaan er niet onnodig gegevens verloren en kunt u er altijd op vertrouwen dat het systeem goed blijft werken. De vele voordelen van Apple zakelijk zijn dus dat ze heel snel zijn om mee te werken en ook erg betrouwbaar. Laat u dus ook overtuigen van de kracht van Ápple systemen en zorg dat uw bedrijf ook voordeel heeft van een Apple inkoop.


Laatste nieuwe berichten