Apple
You Are Reading

Jouw iPhone optimaal beschermen

0
Blog

Jouw iPhone optimaal beschermen

iPhone beschermen

De iPhone is een smartphone die door het bekende bedrijf Apple is geproduceerd en al een tijdje geleden op de markt is gebracht. Laten we beginnen bij het begin, de iPhone, ook wel iPhone 2G genoemd, werd aan het begin van 2007 geïntroduceerd en was gelijk erg populair. Na dit toestel is er nog een hele reeks aan iPhone toestellen geproduceerd met allemaal weer verbeteringen en nieuwe functies en specificaties kregen. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij de iPhone 7 die in september 2016 op de markt is gebracht. De iPhone heeft altijd een zelfde model gehouden, maar toch is deze steeds luxer geworden met verbeterde specificaties die de iPhone zo populair maakt.

Een iPhone valt in een hogere prijsklasse en je moet wel wat geld neerleggen wil je er een aanschaffen. Natuurlijk kun je dit ook in combinatie doen met een abonnement en zo iedere maand wat betalen met aan het begin een kleine aanschafprijs. Met zo’n mooie smartphone wil je natuurlijk wel een tijdje door en het is dan ook van belang dat je er enigszins zuinig mee omgaat. Je kunt onder andere gebruik maken van een hoesje, of je scherm beschermen met een screenprotector. Het scherm van de iPhone kan snel beschadigd raken en door middel van een screenprotector kun je dit voorkomen.

Een glazen screenprotector voor diverse iPhone modellen

De iPhone is al zover gekomen dat de iPhone 7 stof- en waterbestendig is. Hierdoor zal je iPhone 7 minder snel beschadigen en kan deze wel tegen een stootje. Toch blijft het scherm van de iPhone gevoelig voor krassen en barsten. Je kunt een barst in je scherm krijgen als je de iPhone laat vallen of als je er ergens tegen aanstoot. Ze zeggen ook altijd ‘voorkomen is beter dan genezen’, het voorkomen van een barst is daarom beter dan wachten op de hoge reparatiekosten die je anders zult krijgen. Een screenprotector is dan ook de perfecte uitkomst of om dit te voorkomen.

Er zijn verschillende screenprotectors te vinden, ze beschermen allebei het scherm van je iPhone, maar er zit nog wel verschil in. Zo heb je screenprotectors van plastic, deze beschermen het scherm tegen krasjes en vuil. Toch voorkomt deze niet dat er barsten in het scherm kunnen komen. Een glazen screenprotectors voor de iPhone is daarom toch een stukje beter. Deze beschermt je scherm tegen val- en stootschade en zo voorkom je de hoge reparatiekosten die je anders zou moeten betalen.

Screenprotector van glas online kopen

Een screenprotector van glas zorgt dus voor een betere bescherming van je scherm dan als je er eentje van plastic op doet. De glazen screenprotector dient wel goed te worden aangebracht om zo de optimale bescherming te kunnen bieden. Je kunt deze screenprotectors eenvoudig online bestellen, zo ook bij Telefoonglaasje.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan glazen screenprotectors voor verschillende modellen van de iPhone. Daarnaast ook voor andere smartphones zoals Huawei en Samsung. Bestel nu snel een screenprotector online en zorg ervoor dat het scherm van jouw smartphone goed is beschermd.


Bedrijfsinformatie

  • Telefoonglaasje.nl
  • 085 – 30 33 583
  • klantenservice@telefoonglaasje.nl
  • Ekkersrijt 4415
  • 5692 DL, Son en Breugel

Laatste nieuwe berichten