Apple
You Are Reading

GratisTabletOnline.nl

0
Blog

GratisTabletOnline.nl

Ben je van plan om in 2017 een nieuwe telefoon uit te kiezen voor je abonnement? Of heb je nog geen keuze gemaakt welke smartphone je wil? Wacht dan nog even met kiezen. Wist je dat je bij verschillende telecom aanbieders naast een telefoon ook een cadeau kunt kiezen. Een gratis iPad bij telefoon heeft voor studenten veel voordelen.

Ten opzichte van een standaard laptop heeft de iPad verschillende voordelen. De iPad of een andere tablet heeft vaak de formaat die makkelijk in je tas past. In veel gevallen is het ook lichter dan een zware laptop, waardoor je weinig merkt van het gewicht. Ook is de batterijduur van de iPad is goed, waardoor je makkelijk hele dag de tablet kunt gebruiken zonder druk te maken over de batterij. Heb je liever geen tablet, dan kun je ook kiezen voor een andere cadeau zoals een Playstation vier.

Behalve telecom zijn er ook andere aanbieders die een gratis iPad of andere tablet weggeven. Bijvoorbeeld als je van plan bent om een studie of cursus te volgen bij NHA of LOI kun je een Windows tablet cadeau krijgen. Bij sommige studie aanbieders betaal je een kleine deel van de prijs.