Apple
You Are Reading

Slim uw nieuwe Apple kiezen

0
Blog

Slim uw nieuwe Apple kiezen

Is uw huidige telefoon abonnement bijna aan het einde van de looptijd / termijn van het contract? En bent u op zoek naar een nieuwe iPhone met een abonnement? Dan is het slim om te starten met iPhone abonnementen vergelijken. Hiermee kunt u een goede indruk krijgen van de verschillende versies van de iPhone in combinatie met de abonnementen van de verschillende aanbieders.

Is het voordelig om voor de nieuwste iPhone te kiezen? Of misschien toch het model van vorig jaar? De financiele verschillen zijn soms best groot. Toen de iPhone ooit naar Nederland kwam was deze in het begin alleen verkrijgbaar bij slechts 1 provider, namelijk T-Mobile. Maar dat is momenteel allang niet meer het geval. U kunt kiezen uit bijna alle aanbieders als het gaat om een nieuw abonnement in combinatie met een iPhone. En dat is wel zo prettig en voordelig. Want hierdoor is er meer concurrentie en zijn er scherpere prijzen beschikbaar voor u. En dat is altijd lekker. Want zo houdt u meer geld over voor andere dingen.

Maar misschien kan het nog wel slimmer. Want als u op zoek gaat naar een nieuwe iPhone kunt u misschien meteen ook even uw alles in 1 vergelijken van thuis. Want dan is er mogelijk nog meer te besparen. Wat dacht u namelijk van extra voordelen, zoals extra korting per maand. Of extra MB’s per maand, die u in sommige gevallen ook nog onderling kunt delen met iedereen die op uw adres een telefoonabonnement heeft afgesloten bij diezelfde provider. Allemaal leuke voordelen die u best wel wat op kunnen leveren. Uiteindelijk kunt u dan een mooie deal maken, met alle diensten in 1. Zo krijgt u waarschijnlijk ook maar 1 factuur en heeft u 1 aanspreekpunt als er iets mis is. Dat is ook wel makkelijk tenslotte.

BewarenBewarenLaatste nieuwe berichten