Apple
You Are Reading

Welke iPhone 7 past het best bij jou?

0
Blog

Welke iPhone 7 past het best bij jou?

Er zijn een aantal zaken waar je goed over moet nadenken wanneer je besluit om een nieuwe iPhone te kopen. Ten eerste zal je goed moeten nadenken over hoeveel geheugen je nodig hebt, hoe groot het toestel mag zijn en welke kleur iPhone je graag wilt hebben. In dit artikel vertellen we jou meer informatie over de verschillende soorten iPhones die te koop zijn.

iPhone plus of een gewone iPhone kopen?

Sinds de iPhone 6 kun je kiezen uit twee soorten iPhone’s, namelijk de gewone iPhone en een iPhone Plus. De gewone iPhone heeft een kleiner formaat dan de iPhone plus. Er zijn iphone gebruikers die liever kiezen voor een groter scherm, terwijl anderen een kleiner scherm prefereren. Het is aan jou wat jij het fijnst zit, maar houd er rekening mee dat alles uiteindelijk wend. In het begin is het misschien lastig om met een grotere iPhone te werken, maar op een gegeven moment raak je er aan gewend. iPhone 7 Plus abonnement vind je hier.

Hoeveel geheugen heb ik nodig?

De iPhone worden geleverd met verschillende geheugen opslagen. Zo kun je kiezen voor een iPhone met een geheugen van 16 gb, 64 gb, 128 gb en 256 gb. De meeste mensen hebben aan 64 gigabyte genoeg. Wel moet je er rekening mee houden dat veel applicaties zwaarder zijn geworden, hetzelfde geldt voor foto’s. Daarom heb je nu waarschijnlijk een iPhone met meer geheugen nodig dan in het verleden. Daarbij moet je er rekening mee houden dat de applicaties die op de telefoon staan ook ruimte innemen, waardoor je dus minder geheugen beschikbaar hebt dan jou van te voren is beloofd. iPhone 7 128GB vind je hier.Laatste nieuwe berichten