Apple
You Are Reading

Apple telefoon stuk? 5 tips

0
iPhone

Apple telefoon stuk? 5 tips

Tegenwoordig kan je alles met je telefoon en kunnen we eigenlijk niet meer zonder. We betalen ermee, hebben contact met onze vrienden en we vinden liefde via een datingapp. Alles kan je met je telefoon doen en het is je kostbaarste bezit geworden. Iets wat kostbaar is, moet je goed behandelen. Hierbij 5 tips om goed voor je telefoon te zorgen. 

Reparatie 

Gevaar zit in een klein hoekje voor je het weet laat je je telefoon vallen en is je scherm vol met barsten. Wanneer je telefoon vol met barsten is, raad ik je aan om deze gelijk te repareren. Een gebarsten scherm kan ook tot gevolg hebben dat je telefoon helemaal niet meer werkt. Een  Iphone 11 reparatie kan goedkoop, maar kan een paar werkdagen in beslag nemen. Maar tijd kost geld, dus bij een Iphone X reparatie ben je meer geld kwijt, maar heb je binnen een halfuur je Iphone weer terug. 

Screen protector 

Veel telefoons worden gemaakt van glas en een val kan al genoeg zijn om je hele scherm kapot te maken. Het is daarom raadzaam om een screenprotector over je telefoon te doen. Dit biedt extra bescherming voor je telefoon en hoeft een val niet gelijk een barst op je scherm te betekenen. Maar zodra je screen protector kapot is, beschermt het niet meer optimaal. Dus wanneer er een barst in je beschermlaagje zit, is het verstandig om een nieuwe te kopen, zodat je telefoon weer extra bescherming heeft. 

Telefoon Bescherming

Veel reparatie winkels bieden ook een groot assortiment van telefoon bescherming aan, maar ook online zijn er veel keuzemogelijkheden. Er is dus voor ieder wat wils en er zit voor elke prijscategorieen wel wat bij. De categorieën lopen van neutrale leren hoesjes tot panterprint hoesjes. Let wel op, goedkope hoesje bieden misschien niet die extra bescherming die je hoop te krijgen. 

Telefoonverzekering 

Tegenwoordig is het ook mogelijk om je telefoon te laten verzekeren. Wanneer er dan schade op je telefoon is, zoals een barst, kan deze door te verzekeraar gratis gerepareerd worden. Wanneer reparatie niet meer mogelijk is, kan je zelfs een geheel nieuwe telefoon krijgen. Kijk voor de voorwaarde van een telefoonverzekering bij jouw desbetreffende verzekeraar.

Metalen voorwerpen

Het is belangrijk om metalen voorwerpen bij je telefoon te vermijden. Je sleutels kunnen krassen geven op je telefoon en dat zijn krassen die niet nodig zijn. Zorg en dan ook voor dat je deze voorwerpen apart houdt van elkaar. Veel tassen hebben bijvoorbeeld een apart vakje, hierdoor kan je beide voorwerpen ieder in een apart vakje stoppen en voorkom je onnodige krassen op je telefoon. 

Kortom, heb is belangrijk om je telefoon goed te beschermen en kosten te besparen. Laat gelijk je telefoon repareren, wanneer deze is gevallen om verdere schade te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld de volgende voorzorgsmaatregelen treffen, zoals het dragen van een screen protector, een hoesje te gebruiken, een extra telefoonverzekering af te sluiten en je telefoon niet te dichtbij metalen objecten te leggen.