Apple
You Are Reading

Dit zijn de 3 beste crypto apps

0
Blog

Dit zijn de 3 beste crypto apps

Binance

Cryptovaluta is helemaal booming geworden dit jaar. Steeds meer mensen stappen in crypto, waardoor er ook meer crypto apps zijn ontstaan door de jaren heen. Daardoor kan in crypto beleggen voor beginners wat onoverzichtelijk ogen. Daarom helpen wij je uit de brand en worden de drie beste crypto apps besproken. Zo heb jij straks verschillende goede opties wanneer jij in crypto wilt stappen, zonder dat je een achteraf onbetrouwbare app gebruikt.

1. Bitvavo

De eerste crypto app om te overwegen om te te gebruiken, heet Bitvavo. Deze cryptoapp is om verschillende redenen aan te raden. Zo is deze app Nederlands, waardoor je de app makkelijk begrijpt indien Engels niet jouw sterkste vak was op school. Daarnaast is deze app erg toegankelijk. Via een uitstekend ontworpen interface is het namelijk erg eenvoudig geworden om cryptovaluta aan te schaffen. Daarbij zijn de tarieven ook redelijk laag, waardoor je kosten bespaart vergeleken met andere apps. Deze app is voor zowel iPhone als Android beschikbaar, waardoor werkelijk iedereen er gebruik van kan maken.

2. Binance

De tweede cryptoapp die een aanrader is, heet Binance. Misschien herken je de naam al van een munt die van hetzelfde bedrijf komt als degene die deze app heeft bedacht. Binance is de grootste handelsplatform ter wereld voor cryptocurrencies. Dit komt doordat het voor zowel beginners als gevorderden functies aanbiedt die waardevol zijn. Daarnaast zijn er meer dan 200 soorten cryptovaluta die op deze platform te vinden zijn. Daardoor is dit platform erg interessant voor degenen die in crypto willen beleggen, maar meer specifiek in altcoins. Hier ligt immers veel potentie voor mooie marges.

3. Coinbase

Net als Binance is coinbase ook een wereldwijd erkende platform voor het verhandelen van cryptocurrency. En dit is zeker mogelijk met jouw mobiel door middel van hun mobiele app. Dit platform heeft inmiddels de harten van talloze cryptofanaten gewonnen door uiterst betrouwbaar te zijn. Daarnaast is het interface voor handelstransacties goed ontworpen en zijn de kosten laag. Dit is zeker een goed platform wat betreft in crypto beleggen voor beginners.