Apple
You Are Reading

Zo kan je onbeperkt streamen dankzij onbeperkt internet bundel

0
Blog

Zo kan je onbeperkt streamen dankzij onbeperkt internet bundel

Omdat we tegenwoordig veel gebruik maken van apps zoals bijvoorbeeld Netflix wordt er steeds meer met onze smartphone gedaan. Het is heel eenvoudig om muziek, je favoriete serie of een complete film te streamen.

Dit heeft als voordeel dat je, wanneer je een lange tijd aan een stuk in de trein moet zitten, de tijd kunt doden met het kijken naar die leuke serie. Wanneer je geen onbeperkt internet op je telefoon hebt, moet je oppassen dat je niet over je bundel heen gaat.

Streamen, wat is dat?

Wanneer we het over streamen hebben bedoelen we dat bepaalde bestanden zoals een video of een nieuwe hit al op je smartphone wordt afgespeeld terwijl je het betreffende bestand aan het downloaden bent.

Dit heeft als voordeel dat je het bestand niet eerst helemaal hoeft te downloaden voordat je het kunt afspelen. Het grote voordeel van streamen is dat het je een hoop tijd bespaart. Wel dien je er rekening mee te houden dat hier flink wat data voor gebruikt wordt.

Hoe werkt onbeperkt streamen dankzij onbeperkt internet bundel?

Wanneer je geen onbeperkt internet op je telefoon hebt, kan dit wel eens voor een nare verrassing achteraf zorgen. Omdat je met streamen flink wat data verbruikt is de kans groot dat je tijdens het streamen van die ene leuke film aanzienlijk meer data gebruikt dan je verwacht had.

Dit heeft tot gevolg dat er een flinke rekening aankomt. Omdat dit een flinke aanslag op je budget kan zijn, is het verstandig om te streamen wanneer je gebruik kunt maken van het wifi-netwerk bij je thuis. Zo hoef je geen mobiele data te verbruiken.

Wanneer je kiest voor onbeperkt internet op je telefoon kan je met een gerust hart onbeperkt streamen dankzij onbeperkt internet bundel. Omdat je onbeperkt internet hebt voor een vast bedrag per maand, hoef je nooit meer bang te zijn voor een hoge rekening achteraf.

Muziek streamen

Ben jij ook iemand die het heerlijk vindt om via je smartphone naar je favoriete muziek te luisteren? Dan zal muziek streamen vast helemaal jouw ding zijn. Om muziek te streamen op je telefoon heb je de keuze tussen een aantal apps.

Vaak hebben deze apps een abonnement wat maandelijks opzegbaar is. Er zijn er ook een paar die je, soms voor een deel, gratis kunt gebruiken. Wel is het dan vaak zo dat je tussendoor een aantal advertenties te zien krijgt.

Gemiddeld kost een minuut muziek streamen 1 MB. Dit houdt in dat wanneer je ervoor kiest om een album met een speeltijd van een uur te downloaden, je hiervoor 60 MB aan data op je mobiele telefoon verbruikt.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat de hoeveelheid data die je tijdens het downloaden van je muziek verbruikt ook nog eens van de kwaliteit van de door jou gestreamde muziekbestanden afhangt.

Wanneer je gisteren een liedje hebt afgespeeld en je wilt dit nu nog een keer beluisteren, dan houdt dit in dat er opnieuw data verbruikt wordt. Daarom is het fijn dat je zonder zorgen onbeperkt streamen dankzij onbeperkt internet bundel kunt gebruiken wanneer je graag naar je favoriete muziek luistert op je smartphone.

About Author

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.