Apple
You Are Reading

Wat maakt de Apple Airpods Pro zo goed?

0
Blog

Wat maakt de Apple Airpods Pro zo goed?

Wat maakt de Apple Airpods Pro zo goed

Het is algemeen bekend dat Apple gebruik maakt van de nieuwste technieken. De producten van Apple zijn vaak erg populair en staan kwalitatief dan ook erg hoog. Als we kijken naar de Apple AirPods kan er al snel worden geconcludeerd dat deze wereldwijd immens populair zijn en gedragen worden door miljoenen mensen. Momenteel is er echter ook een nieuwe variant van de AirPods, namelijk de AirPods Pro. De Airdpods pro zijn nog beter dan de klassieke AirPods en hebben extra voordelen die de klassieke AirPods niet hadden. Qua geluidskwaliteit moeten de Pro’s amper onderdoen voor sommige van de beste draadloze koptelefoons; en zo worden ze interessant voor een wel heel veeleisend deel van het publiek.

In-ear en noise-cancelling

De nieuwe Apple AirPods Pro hebben aardig wat verschillen ten opzichte van de vorige variant. De AirPods Pro zien er dan ook anders uit. Dit heeft te maken met het feit dat de Pro variant zogenaamde in-ear oordopjes zijn. Dit houdt in dat de oordoppen een stukje rubber hebben dat je redelijk diep in je oor steekt. Hierbij komt er ook een noise-canceling systeem bij kijken. Noise-cancelling zorgt ervoor dat je op je eigen muziek of audio na bijna niets van de buitenwereld hoort. De combinatie van de noise-cancelling en het in-ear systeem zorgen er dan ook voor dat je je eigen audio optimaal hoort en vrijwel nooit last hebt van achtergrondgeluiden uit je omgeving. Dit onderscheidt de AirPods Pro behoorlijk van andere bluetooth oordoppen.

Lees hier de beoordelingen en reviews voor YourMacStore.

Gebruiksvriendelijkheid en ongevoeligheid

De AirPods Pro zijn zeer gebruiksvriendelijk. De oordoppen worden net als de klassieke AirPods meegenomen in een doosje waar deze zeer eenvoudig in te stoppen zijn. Ook kun je de oortjes weer erg makkelijk uit het doosje halen. Dit zorgt ervoor dat je de oordopjes altijd beveiligd hebt in een doosje als je ze bij je draagt, maar daarnaast worden de AirPods in dit doosje ook tegelijkertijd opgeladen. Verder zijn de AirPods Pro een stuk minder gevoelig voor water dan de gemiddelde bluetooth oordopjes. De AirPods Pro zijn namelijk spatwaterdicht. Dit zorgt ervoor dat ze redelijk wat kunnen hebben qua water. Het is uiteraard geen aanrader om ermee te gaan zwemmen, maar als er bijvoorbeeld sprake is van een hevige regenbui kunnen de AirPods Pro hier over het algemeen wel tegen. De combinatie van het feit dat ze spatwaterdicht zijn en ook nog eens noise-cancelling hebben zorgt er in situaties zoals regen voor dat je ten eerste geen kapotte oortjes hebt, maar dat je daarnaast ook geen last ervaart van de heftige geluiden die soms kunnen ontstaan door weersomstandigheden zoals regen of onweer.