Apple
You Are Reading

Maak gebruik van een iPad verhuur

0
Blog

Maak gebruik van een iPad verhuur

Ben je dol op de apparatuur van Apple, maar heb je momenteel onvoldoende budget om te investeren in een nieuwe iPad of bijvoorbeeld iPhone? Tegenwoordig bieden verschillende bedrijven de mogelijkheid aan om deze apparatuur te huren. Wist je dat het aanbod bij zo’n iPad verhuur vaak ontzettend breed is? Kies bijvoorbeeld voor de iPad Air 2 (WiFi) of ga voor de iPad Air 2 met 4G-verbinding! Ideaal, wanneer je de gehuurde iPad ook in de trein of bus wilt kunnen gebruiken. Vaak is de WiFi-verbinding daar bijzonder slecht. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden van een iPad verhuur. 

Voordelen van een iPad huren 

Een iPad huren via een website als https://www.ipads-huren.nl/ biedt verschillende voordelen. Zoals reeds al benoemd werd, hoef je vooraf geen grote investering te doen. De apparatuur van Apple is relatief duur, waardoor je hier mogelijk enige tijd voor moet sparen. Door een iPad te huren kun je het apparaat direct gebruiken voor een vast bedrag per dag! Een andere reden om voor een iPad huren te kiezen, is de mogelijkheid om uit te proberen of deze apparaten echt wat voor je zijn. Mogelijk heb je niet eerder een iPad gebruikt en wil je kijken of dit bevalt.

Kosten voor de huur van een iPad 

Voor het huren van een iPad betaal je een vast bedrag per dag. In het geval van de reeds genoemde partij bedragen deze kosten 1,95 euro per dag. Dit is de prijs voor het meest simpele model iPad die wordt aangeboden, de iPad Air 2 (WiFi). Kies je voor een model met een 4G-verbinding en bijvoorbeeld mobiele data, dan ligt de prijs die je per dag betaalt hoger. Houd er rekening mee dat je een iPad doorgaans vooraf moet reserveren. Zo weet je zeker dat deze beschikbaar is op het moment dat je deze wilt gebruiken. 

Andere apparatuur van Apple huren 

Naast de mogelijkheid om een iPad te huren, kun je tegenwoordig ook laptops en bijvoorbeeld een iPhone van Apple huren. Het huren van een iPhone kan interessant zijn, wanneer je eigen toestel defect is en tijdelijk niet gebruikt kan worden. Door een telefoon te huren blijf je bereikbaar en hoef je geen tijdelijk toestel te kopen.