Apple
You Are Reading

Waar op letten bij refurbished iphone?

0
Blog

Waar op letten bij refurbished iphone?

refurbished iphone

Tegenwoordig is er een groot aanbod van Refurbished iPhones. Niet gek dat deze markt steeds meer groeit en dat ook grote bedrijven een verdienmodel zien in het herstellen van oude iPhones en deze verkopen. Tenslotte zijn de iPhones vaak kwalitatief goed genoeg om voor lange tijd te gebruiken. Vaak is een kleine opknapbeurt voldoende om er weer jaren profijt van te hebben.

Je garantietermijn

Belangrijk is om in de gaten te houden of je garantie bij je aankoop erbij krijgt. Je zal dit niet direct verwachten, maar veel bedrijven die refurbished toestellen aanbieden zorgen ervoor dat ze ook garantie geven. Zo krijg je bij Leap en Green Mobile 2 jaar garantie wanneer je een toestel of Macbook afneemt. Je weet dus zeker dat je twee jaar plezier van het apparaat hebt.

Uiteraard kun je de refurbished phone die je ontvangt, nog helemaal een persoonlijke touch geven door zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Op die manier oogt en voelt je nieuwe toestel ook echt als ‘jouw’ telefoon.

Betrouwbare winkel

Een betrouwbare webwinkel is ongelofelijk belangrijk in deze tijd! Het is namelijk zo gedaan om een webwinkel te starten en dat zie je ook, want zeker in deze tijd komen er vele bij. Eerder noemde we al Leap als betrouwbaar bedrijf, maar ik raad je altijd aan om ervaringen te lezen over de bedrijven. Lees hier bijvoorbeeld Leap ervaringen zodat je een goed beeld krijgt van dit bedrijf!

Je bespaart tot 60%

Vaak adverteren ze dat je ongelofelijk veel geld bespaart zelfs tot 60%! Dit klinkt natuurlijk heel fijn, maar zorg dat je wel kijkt of dit klopt. Neem niet klakkeloos aan wat overal staat. Zoek bijvoorbeeld op internet wat dezelfde versie van de iPhone kost, maar ook een nieuwere zodat je ook kan overwegen of dat niet beter is. Als iets refurbished is, wil het niet zeggen dat het direct goedkoper is.

Let op het keurmerk

Omdat sinds 2018 er gigantisch veel bedrijven zijn die refurbished iPhones aanbieden is er een speciaal keurmerk ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat je weet dat je met een betrouwbare partner te maken hebt. Dit betekend dat zij alle onderdelen schoonmaken, controleren en vervangen wanneer dit nodig is. Ook is vaak de batterij vervangen zodat je weer langere tijd met je mobiel kan doen zonder dat hij steeds leeg is.