Apple
You Are Reading

Vijf voordelen van een telefoonhoesje

0
Blog

Vijf voordelen van een telefoonhoesje

Het is vaak mogelijk om gelijktijdig met je nieuwe mobiel andere leuke hebbedingetjes zoals een  kenzo hoesje en screenprotector voor je telefoon te kopen. Het betreft dan vaak een besluit dat je automatisch neemt omdat je nieuw toestel je dierbaar is. In sommige gevallen komt het ook door de vlotte babbel van de verkoper dat je meer geld uitgeeft dan je van plan was in zo een electronica zaak. Echter hoef je vanwege de vele voordelen van dit product, nimmer spijt te krijgen van het geld dat je aan een (nieuwe) hoes voor je telefoon uitgeeft. Vijf van deze voordelen zet ik in de volgende alinea voor je op een rijtje

 De vijf voornaamste voordelen van een telefoonhoes

1. Je mobiel wordt persoonlijker: het zal je maar gebeuren dat na een vergadering of lunch een van je collega’s jou mobiel oppakt omdat jullie toevallig dezelfde iphone hebben… zonder hoes. Dit misverstand voorkom je met een telefoonhoesje naar je eigen smaak die je misschien ook nog persoonlijker maakt door het te versieren met stickers of steentjes. Zo wordt je mobiel unique en voor een ieder herkenbaar als jou persoonlijk bezit.

2. Beschermt je scherm tegen krassen: indien je voor een telefoonhoes kiest die zowel de voorkant als de achterkant van je telefoon bedekt, is de kans klein dat je scherm krassen krijgt van bijvoorbeeld je pen of de sleutels in je tas. Ook de zogeheten insteekhoezen beschermen je mobiel op dezelfde manier.

3. Het kan de schade bij het vallen beperken: afhankelijk van het materiaal waarvan je hoes gemaakt is, zorgt het er voor dat de schade aan je telefoon beperkt blíjft indien je het per ongeluk laat vallen. En dat is toch een gerustellende gedachte?

4. Je kan sommige modellen als handtasje gebruiken: indien je naar een receptie of feestje moet maar geen zin hebt om je handtas mee te nemen, dan is een telefoonhoes met opberg mogelijkheden voor wat geld en pasjes een goed alternatief. Door het ook nog te versieren met een sleutelhanger, heb je alles dat je nodig zou kunnen hebben bij de hand, terwijl je tevens zonder te veel moeite selfies en andere opnames maakt van het evenement.

5. Je mobiel blijft er mooi uitzien: de meeste hoesjes lijven je telefoon helemaal in. Het is daardoor niet alleen aan alle zijden goed beschermd tegen vuil en vet dat op je handen kan zitten, maar je hoes voorkomt ook dat je toestel in direct contact komt,met de oppervlakten waar je het neerlegt. Tegen de tijd dat je toe bent aan een nieuwe hoes of telefoon zal je merken dat je mobiel er nog zo goed als nieuw uitziet. Degene aan wie je het geeft of verkoopt krijgt daardoor niet het gevoel dat je hem of haar met je rommel opzadelt.

Een telefoonhoesje is dus geen overbodige luxe. Het is intussen één van de beste manieren geworden voor het verlengen van de levensduur van je mobiel. Door het gevarieerd aanbod kan je je telefoon er ook steeds anders laten uitzien, waardoor de kans dat je erop uitgekeken raakt, verminderd. En daar wordt je portemenee beslist ook blij van.

Opzoek naar een goedkope sim only aanbieding voor je telefoon? Met Simonlycheck zie je binnen enkele minuten de sim only abonnement die het beste bij je past.