Apple
You Are Reading

Office 2019 Professional Plus op jouw iPhone of iPad

0
Blog

Office 2019 Professional Plus op jouw iPhone of iPad

microsoft office

Microsoft heeft sinds enkele weken Office 2019 beschikbaar gesteld in Nederland, voor alle IOS-producten. Maar wat is er allemaal nieuw in het nieuwe Office Professional Plus 2019 pakket. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de nieuwe functionaliteiten, systeem eisen en hoe je het nieuwe product makkelijk kunt kopen en installeren.

Systeem eisen

De beschikbaarheid van Office 2019 verschilt per land. In Nederland is het volledige pakket beschikbaar op elke iPhone, iPad of iPod Touch, met minimaal IOS 12.0 of nieuwer geïnstalleerd. Daarnaast moet je om na installatie gebruik te kunnen maken van het pakket een licentiecode hebben aangeschaft.

Nieuwe features in Office 2019

Een van de meest belangrijke nieuwe features binnen het nieuwe Outlook van Office 2019 is de komst van de ‘focussed inbox’. Vrij vertaald naar het Nederlands is dit de ‘postvak met prioriteit’. Outlook maakt binnen het nieuwe Office 2019 automatisch onderscheid tussen e-mails met een hoge en een minder hoge prioriteit. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen nieuwsbrieven en mailtjes van klanten. Deze functie kan je als gebruiker handmatig in- en uitschakelen. Binnen PowerPoint zijn er een aantal handige nieuwe functies, zoals de morph- en zoom-functies. En ook Excel heeft binnen het nieuwe Office een aantal krachtige verbeteringen gekregen op gebied van grafieken, data en formules. Het maken van analyses en het bijhouden van bewerkingen zijn nog makkelijker geworden. Tot slot worden een aantal apps nu ondersteund door ‘donkere modus’.

Een licentie kopen

Wil jij nu aan de slag gaan met het nieuwe Office 2019 Professional Plus? Deze is eenvoudig te bestellen door gebruik te maken van onderstaande link. Alle belangrijke Officeprogramma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en zelfs Access en Publisher zijn gemakkelijk als pakket of afzonderlijk van elkaar te downloaden vanuit de App Store.

Bron: https://softwarelicense4u.com/nl/office-2019-professional-plus