Apple
You Are Reading

Telefoon abonnement

0
Blog

Telefoon abonnement

Als je opzoek bent naar een nieuw telefoon abonnement, dan kan je de verschillende providers eenvoudig online met elkaar vergelijken. Op bovenstaande website kan je de verschillende filters eenvoudig instellen waardoor je uiteindelijk een geschikt abonnement tegenkomt. Bepaal helemaal zelf hoeveel je per maand wilt betalen en wat je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld veel belminuten en minder MB’s en sms’jes of heb je toch meer behoefte aan een grote internetbundel? Kijk wat je nodig hebt en kom uiteindelijk bij het goedkoopste abonnement uit.

Elk telefoon abonnement vergelijken

Vergelijken van elk telefoon abonnement is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit. Je hoeft niet meer naar de winkels om de kosten voor een abonnement op te vragen. Ook heb je in een overzicht direct de kosten van alle providers op je netvlies. Het zal je verbazen wat de verschillen per maand zijn tussen de providers. Zo kan het voorkomen dat je voor eenzelfde abonnement bij de een 10 euro per maand meer betaald in vergelijking met de andere provider. Daarom loont het dus zeker om verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken.

Kiezen voor een sim only of normaal abonnement

Uiteindelijk zijn er twee verschillende varianten als je gaat kijken naar een telefoon abonnement. Zo is er een sim only abonnement en een normaal abonnement met mobiele telefoon. Een sim only variant is uiteraard een stuk goedkoper, want je betaald uiteindelijk niet voor de telefoon zelf. Dit is in de meeste gevallen juiste de grootste kostenpost. Een sim only abonnement heb je al voor minder dan 10 euro per maand. Daarnaast hoef je ook niet meer langdurig vast te zitten aan een contract. Sim only abonnement kan je afsluiten voor 1, 12 of 24 maanden.

Prijzen van telefoons vergelijken

Naast het vergelijken van abonnement is het ook goed mogelijk om de prijzen van telefoons op zich met elkaar te vergelijken. Je zal denken dat hier niet een groot verschil in zit, maar het zal je verbazen. De ene winkel vraagt bijvoorbeeld een stuk meer voor een losse telefoon in vergelijking met een andere winkel. Neem dus even de moeite om rustig de prijzen met elkaar te vergelijken. Ook spreekt het voor zich dat oudere modellen goedkoper zijn in vergelijking met de allernieuwste telefoons. Maak voor jezelf de afweging of je liever het nieuwste model of een ouder model wilt gebruiken.

Goedkope abonnementen vergelijken

Het is goed mogelijk om goedkope mobiele abonnementen met elkaar te vergelijken. Waar internetbundel vroeger nogal prijzig waren, is dat nu zeker niet meer zo. De prijzen zijn behoorlijk gedaald en dit is ten goede gekomen voor de consument. Ook de prijzen voor mobiel bellen en het versturen van sms’jes zijn flink gereduceerd. Kijk bij het afsluiten van een mobiel abonnement ook eens naar de kosten voor bellen buiten Nederland. Dit kan per provider nog wel eens verschillen, maar ook deze kosten zijn de afgelopen jaren flink gedaald.

About Author

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.