Apple
You Are Reading

Je telefoon of laptop repareren

0
Blog

Je telefoon of laptop repareren

Wat doe je als je telefoon of laptop kapot gaan? Laat je deze maken, koop je een nieuwe of ga je zelf proberen om deze te maken? Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten als je van plan bent om zelf je elektronische apparaat te maken. Het kan zijn dat je nog garantie hebt, dat het apparaat niet meer te redden is of dat deze wel nog te maken is, maar dat het zo moeilijk is dat je dit beter kunt laten doen. Gelukkig zijn er ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in reparaties zoals iPhone reparatie Haarlem. Zij kunnen jou bij té moeilijke problemen helpen.

Heb jij nog recht op garantie?

Voordat jij van plan bent om een reparatie uit te laten voeren, kun jij kijken of jij niet nog garantie hebt op jouw laptop of ander apparaten. In de meeste gevallen heb je namelijk twee jaar recht op garantie. Als het apparaat binnen die twee jaar kapot gaat en dit gebeurt buiten jouw macht om, dan kun je deze vaak gratis, of met een gedeeltelijke vergoeding, laten repareren of vervangen. Dit scheelt vaak toch nog een hoop geld. Om deze reden is het ook zo belangrijk dat je altijd het garantiebewijs bewaart.

Ga jij je apparaat zelf repareren of laat je dit doen?

Sommige mensen zijn erg handig. Zij kunnen kleine dingetjes die kapot zijn aan apparaten zoals laptops en telefoons zelf oplossen. Dit kan het vervangen van een accu zijn of een toets vervangen op een toetsenbord. Andere klusjes zijn vaak een stuk moeilijker. De meeste mensen kunnen niet zelf het scherm van hun telefoon vervangen als deze kapot is. Of bijvoorbeeld als de home knop het op je telefoon niet meer doet. Dan is het vaak moeilijk om de telefoon te repareren zonder de professionele benodigdheden.

Heb jij een laptop reparatie nodig? Maak dan gelijk een afspraak voor een laptop reparatie in Haarlem.