Apple
You Are Reading

Sim-only abonnementen vergelijken

0
Blog

Sim-only abonnementen vergelijken

Wil je een nieuw telefoonabonnement, maar geen nieuwe telefoon? Dan is een sim-only abonnement een prima optie. Hierbij wordt alleen je simkaart vervangen en kun je jouw eigen, simlockvrije telefoon gebruiken.

Een sim-only abonnement is een stuk goedkoper dan een abonnement met smartphone. Je bespaart hier maandelijks dan ook flink wat geld mee. Verder is een sim-only abonnement hetzelfde als een abonnement met telefoon. Je kunt er ook gewoon mee bellen, sms’en, Whatsappen en internetten.

Simlockvrije smartphone

Ben je van plan om een sim-only abonnement af te sluiten? Dan moet je smartphone simlockvrij zijn, zodat de simkaart uit je telefoon kan. Een sim-only abonnement heeft altijd een vaste looptijd van een of twee jaar. Bij sommige providers is het zelfs mogelijk om een maandcontract af te sluiten.

Profiteer van diverse voordelen

Als je ervoor kiest om een sim-only abonnement af te sluiten dan profiteer je van diverse voordelen. Het allergrootste voordeel is de voordelige abonnementskosten. De maandelijkse kosten zijn laag, omdat de provider geen dure telefoon aan je levert en je deze dus niet hoeft af te lossen. Een ander pluspunt is dat je zelf je favoriete smartphone kunt kiezen of je oude mobiel kunt behouden. Verder is een sim-only abonnement flexibeler dan een abonnement met smartphone.

Bespaar tientallen euro’s

Door de verschillende sim-only abonnementen te vergelijken, vind je al snel een telefoonabonnement dat bij jouw telefoongebruik past. Bovendien levert het vergelijken ook nog eens een flinke kostenbesparing op. Je vindt zo het beste en voordeligste abonnement. Met het afsluiten van een voordelig abonnement, bespaar je jaarlijks tientallen euro’s.

Gratis diverse sim-only abonnementen vergelijken

Als je een sim-only abonnement wilt afsluiten dan heb je de keuze uit tientallen abonnementen. Er zijn tientallen providers die voordelige abonnementen aanbieden. Het zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe vind je nu een voordelig telefoonabonnement? Dit is eenvoudig: door de diverse sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Dit doe je gratis en snel via Ikvergelijk.nu. Je kunt hier abonnementen vergelijken van tal van bekende providers, zoals Ben, Hollands Nieuwe, KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort en Tele2.


Laatste nieuwe berichten