Apple
You Are Reading

Laptop stickers voor je MacBook

0
Blog

Laptop stickers voor je MacBook

laptop stickers

Heb je net een nieuwe MacBook gekocht? Of ben je juist uitgekeken op je MacBook? Bestel dan een laptopsticker. Je kunt je hele laptop bekleden met een sticker of meerdere kleinere stickers er op plakken. Ook kun je een sticker laten maken die bij je laptop past, zoals op de foto te zien is. De mogelijkheden zijn eindeloos als je laptop stickers wil bestellen.Vormen en maten stickers voor laptop

Een leverancier die laptopstickers levert is Sticker.nl. Bij hen kun je ook stickers op maat laten maken. Daardoor zit je niet vast aan standaard maten en vormen. Je kunt tot de millimeter nauwkeuring aangeven hoe groot je sticker moet zijn. En wil je dat je laptop cover ronde hoeken heeft? Bestel dan een sticker in vrije vorm. Je kunt dan een bestand aanleveren met daarin een snijlijn, zodat de hoeken overeenkomen met jouw MacBook. Dit vergt wel even wat meetwerk, maar zo kun je wel een laptop skin kopen die precies past.

Materialen en afwerkingen laptop stickers

Wil je een sticker voor je laptop bestellen? Dan kun je kiezen uit een permanente en een tijdelijke sticker. De permanente sticker plakt met lijm aan de ondergrond. Zo’n soort sticker kun je wel verwijderen, maar dat vereist wel enige moeite en er kunnen lijmresten afblijven. Ben je niet van plan om vaak van skin te veranderen, dan is dit een prima oplossing. Permanente stickers zijn verkrijgbaar in wit en transparant vinyl. Dit materiaal kun je ook nog afwerken met een extra laag. Daardoor krijgt je sticker een nog glanzender of juist een mat uiterlijk. Net wat je mooi vindt.

Tijdelijke laptopstickers zijn makkelijk te plakken

De tijdelijke sticker plakt met piepkleine zuignapjes aan de ondergrond. Het voordeel van dit materiaal is dat je de sticker er af kunt halen, zonder dat je last hebt van lijmresten. Ook kun je de sticker meerdere keren gebruiken. Koop je na verloop van tijd een nieuwe MacBook, die even groot is? Dan kun je de laptop cover hergebruiken. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het makkelijk te plakken is. Zit de sticker toch niet helemaal goed, dan haal je hem er gewoon weer vanaf en doe je nog een poging. Plakt de sticker niet zo goed meer, dan kun je de achterkant wassen met water. Daarna is die weer als nieuw.


Sticker.nl

Bedrijfsinformatie:

Bedrijvenpark Twente 425
7602 KM ALMELO T: +31 546 – 539 877
F: +31 546 – 539 594
E: info@sticker.nl
WHATSAPP: +31612700486 

KvK: 552 300 59
BTW: NL 8516.17.487.B01
IBAN: NL17RABO0130918903 SWIFT-/BIC-Code: RABONL2U


Laatste nieuwe berichten
(1) Comment

  1. […] Lees tip: Laptop stickers voor je macbook […]

Comments are closed.