Apple
You Are Reading

Internet vergelijken met de beste internetbeveiliging

0
Blog

Internet vergelijken met de beste internetbeveiliging

Het gebruik van internet is de laatste jaren enorm toegenomen. Volgens een onderzoek van het CBS blijkt dat 97% van de Nederlanders beschikt over internet thuis. Het is echter zo dat veel mensen nog niet bewust zijn van het feit dat internet ook nog veel gevaren kan opleveren. Het is daarom ontzettend belangrijk om onszelf goed te kunnen beschermen tegen deze gevaren. Tijdens het internet vergelijken zochten we uit welke providers extra veiligheidspakketten aanbieden en welke internet providers dit al gratis doen of tegen een meerprijs. Wil jij je sim only onbeperkt internet abonnement zo goed mogelijk beveiligen? Kijk dan op de website van providers.nl. 

Internetbeveiliging bij je internetprovider

Een aantal internetproviders bieden standaard een internetbeveiligingspakket gratis aan. Met een internetbeveiligingspakket is je computer beveiligd voor zowel spyware als voor virussen. Onder andere bieden providers zoals Ziggo, XS4ALL en KPN gratis een standaardpakket aan. Echter zit er wel verschil in de pakketten omdat het pakket van Ziggo slechts op 1 computer gebruikt kan worden het pakket van XS4All op wel 5 computers. Providers die een beveiligingspakket aanbieden tegen een meerprijs per maand zijn: Telfort en Tele2. Daarnaast bieden de providers KPN en Ziggo naast hun gratis beveiligingspakket ook een uitgebreider pakket aan. 

Internetbeveiliging tegen een meerprijs

Ziggo is de goedkoopste provider met hun uitgebreide beveilingspakket met een gemiddelde maandprijs van 3,29,- die geschikt is voor 5 apparaten. KPN volgt op de tweede plek met het pakket KPN Veilig en rekent een gemiddelde prijs van 5,- per maand. Ook dit pakket is geschikt voor 5 apparaten. Telfort bemachtigd de derde plek met hun pakket: Telfort Veilig. Dit pakket is beschikbaar voor 3 apparaten en kost gemiddeld 5,- per maand. Tele2 sluit de top vier af met hun pakket: Veilig Internet. Deze provider rekent een prijs van 2,33,- per maand en is geschikt voor 3 apparaten.

Wat zit er in een internetbeveiligingspakket?

De internetproviders bieden bescherming door zichzelf te beschermen met F-Secure. F-Secure zorgt er ondere andere voor dat een computer beschermt kan worden tegen internetcriminaliteit. F-Secure beschermt ondere andere voor: de beveiliging van spyware en virussen, blokkeert het internetverkeer dat verdacht is voor de applicaties, identificeert onveilige websites, beveiligd tegen identiteitsdiefstal, blokkeert van phishing en spam e-mailberichten en heeft ouderlijk toezicht om kinderen online te beschermen. 

De providers met de beste internetbeveiliging

De provider XS4ALL Biedt als enige F-Secure aan bij al haar internetpakketten. XS4ALL vindt het belangrijk dat online bankieren en shoppen veilig en beschermd is en biedt daarom het beveiligingspakket gratis aan bij het afsluiten van een internetpakket. Het pakket van XS4ALL heeft daarbij ook nog eens de mogelijkheid om de internetbeveiliging te laten gebruiken bij 5 apparaten. Bij de meeste andere providers zou je extra moeten betalen voor dit aantal. Heb je gewoon voldoende aan beveiliging voor 2 apparaten, dan is KPN ook een goede optie. KPN biedt 2 apparaten aan in het standaard gratis pakket.