Apple
You Are Reading

Kies ik de iPhone 11 of toch de iPhone 12?

0
Blog

Kies ik de iPhone 11 of toch de iPhone 12?

Het is een keuze die veel mensen ooit moeten maken; welke telefoon ga ik kopen? In deze tekst meer informatie over de iPhone 11 en 12. Uiteindelijk moet je de keuze zelf maken, want jij gaat het toestel gebruiken!

iPhone 11

De iPhone 11 is een toestel wat je waarschijnlijk wel zou willen. De smartphone is namelijk van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een nieuw dual camera-systeem, een batterij voor de gehele dag een zeer snelle chip. Wel is het zo dat de iPhone 11 weleens wordt geleverd zonder earpods en adapter. Deze kun je zelf kopen, in combinatie met iphone hoesjes.

De iPhone 11 wordt wel geleverd met een Lighting naar USB-C kabel.

De camera van de iPhone 11 is voorzien van het eerder vermelde dual camera-systeem. De nieuwe ultragroothoeklens maakt het mogelijk dat je kunt zien en vastleggen wat er buiten het beeld gebeurt. Ook is het zo dat je video’s net zo makkelijk kunt maken en bewerken als foto’s. Het toestel presteert ook goed. Met zijn A13 Bionic-chip was de Apple iPhone 11 op het moment van uitbrengen de snelste in zijn klasse. Alles wat je op het toestel doet, voelt soepel aan en gebeurt rap. Het is ook nog eens zo dat de chip erg energiezuinig is. Het gevolg hiervan is dat de batterij weer langer meegaat.

iPhone 12

De allernieuwste iPhone is de iPhone 12. Apple heeft een toestel ontwikkelt wat beschikt over een 6,1 inch Super Retina XDR-display. Hierdoor wordt alles wat je bekijkt nog realistischer, scherper en mooier. De display hoor je goed te beschermen. Dit kan je doen door middel van hoesjes. Hoesjes iphone verminderen de kans op schade. Het helpt ook dat Apple de Ceramic Shield heeft ontwikkeld. De iPhone 12 heeft daardoor een valbescherming die vier keer beter is in vergelijking met voorgaande modellen. De iPhone 12, heeft net zoals de iPhone 11, een uitstekende camera. De camera bezit een nachtmodus en je kan video’s bewerken, opnemen en bekijken met Dolby Vision. De iPhone 12 is simpelweg eenvoudig en snel. Het is snel door de nieuwe A14 bionic chip. Deze zorgt voor een unieke gebruikservaring. Op de iPhone 12 kan je ook 5G gebruiken.

Het maakt eigenlijk niet uit welke van de twee toestellen je kiest. Ze zijn beide echt heel goed te gebruiken. Het ligt er maar net aan hoeveel budget je ter beschikking hebt en waarvoor en hoeveel je je mobiel gebruikt.