Apple
You Are Reading

Goedkope Macbook kopen

0
Blog

Goedkope Macbook kopen

Laten we eerlijk zijn, Apple producten zoals iMacs, Macbooks, iPad’s en iPhone zijn ontzettend gaaf en functioneel, alleen is de prijs erg hoog en voor veel mensen niet altijd te betalen. Logisch dus dat jij op zoek bent naar manieren om een goedkope MacBook te kopen.

De MacBook is de laptop die sinds 2006 door Apple wordt geproduceerd. Inmiddels zijn er 3 verschillende modellen van de MacBook, namelijk naast de standaard MacBook, de MacBook Pro in het hogere segment en de dunnere en lichtere MacBook Air. Op de site van Goedkope Macbook kopen wordt je continu geïnformeerd over de verschillende versies van de MacBook en met name natuurlijk waar je een goedkope MacBook kunt kopen.

MacBook

De originele MacBook kwam in 2006 op de markt en is met jaarlijkse updates tot 2012 uitgebracht. In 2015 werd deze MacBook opnieuw “geïntroduceerd” met een nieuw Retina-display. Deze laatste MacBook is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren, zilver, grijs, goud en roségoud, en heeft dus een prachtig 12-inch Retina-display.

Hij is verkrijgbaar met een 1,2 GHz Core M of een 1,3 GHz Core i5 processor van Intel en zijn standaard voorzien van een 8GB werkgeheugen (dat scheelt dus een keuze). Wel kun je nog kiezen tussen een SSD opslagcapaciteit van 256 GB of 512 GB.

Wil je een goedkope MacBook kopen dan kun je een MacBook kiezen met de 1,2 GHz processor en 256 GB opslag vanaf € 1441,- . Bijvoorbeeld zo’n mooie in Rosegoud.

MacBook Pro

In Oktober 2016 is de laatste versie van de MacBook Pro uitgebracht. Het is daarmee de laatste en nieuwste MacBook die door Apple is uitgebracht. De MacBook Pro biedt veel keuzemogelijkheden en is tegenwoordig verkrijgbar met een Touch Bar.

MacBook Air

De MacBook Air is zeer geliefd omdat hij makkelijk mee te nemen is en toch stevig en snel. Hij heeft bijna ieder jaar wel een update of nieuwe versie gehad. Als je voornemens bent een goedkope MacBook te kopen dan kom je snel bij de MacBook Air uit.

Meer informatie over de MacBook Air vindt je op de site van Goedkope Macbook kopen
(1) Comment

Comments are closed.