Apple
You Are Reading

Word lid van de Apple familie met de refurbished iPhone 6S

0
Blog

Word lid van de Apple familie met de refurbished iPhone 6S

Apple staat bekend om het maken van uitstekende producten en de iPhone 6S is hier geen uitzondering op. Dit fantastische toestel is voor een gereduceerde prijs beschikbaar als een refurbished versie. Met de nieuwe en verbeterde hardware en functionaliteit is dit voor iedereen de kans om voor een lage prijs een iPhone aan te schaffen. Bezitters van iPhones zijn het er allemaal wel over eens dat er niks boven een telefoon van Apple gaat. De garantievoorwaarden, het gebruiksgemak van het besturingssysteem en het strakke design zorgen ervoor dat dit toestel iedereen voor zich wint.

De Apple garantie

Klanten van Apple zijn gegarandeerd van de beste producten met de beste service. Niet voor niets stappen weinig mensen over van de iPhone naar een telefoon van een ander merk. Als je eenmaal gewend bent aan het gebruiksgemak, de luxe en de degelijkheid van een iPhone wil je niks anders meer. Doordat het besturingssysteem speciaal en alleen ontwikkeld is voor de iPhone worden altijd optimale prestaties uit de telefoon gehaald. Problemen met compatibiliteit is dan ook een onbekend probleem bij Apple en gebruikers van de iPhone. Miljoenen applicaties zijn speciaal ontwikkeld voor de telefoons van Apple en bovendien gratis te downloaden. Dat is wel even wat anders dan de snel in elkaar geflanste applicaties die te downloaden zijn voor andere telefoons. Vaak zijn deze onveilig en laten ze je smartphone langzaam draaien. Bij Apple heb je gegarandeerd veilige applicaties voor een speciaal daarvoor ontworpen besturingssysteem.

De iPhone 6S is een echte upgrade

Qua design is er niet veel veranderd ten opzichte van de iPhone 6. Dat was ook niet nodig want het ontwerp van de iPhones is altijd ontzettend strak en trendy. In de loop der jaren heeft Apple zich ontwikkeld tot een ware trendsetter als het aankomt op design. De witte kleur is door veel concurrenten overgenomen en het gladde, strakke design heeft andere modellen geïnspireerd. De chassis van de iPhone 6 is wel sterk verbeterd ten opzichte van de iPhone 6. Deze is een stuk sterker waardoor je telefoon nog langer meegaat, zelfs als je deze regelmatig laat vallen. Het beeldscherm is van een erg hoge kwaliteit en de 12-megapixel camera zorgt ervoor dat iedereen scherpe en prachtige foto’s kan maken. De nieuwe ‘3-D Touch’ technologie maakt het mogelijk om nog meer controle over je telefoon te hebben. De iPhone 6S is de eerste telefoon van Apple die over deze techniek beschikt. Hiermee kun je echt één worden met je telefoon.

Refurbished en zo goed als nieuw

Alle refurbished telefoons worden bij Mobico grondig nagekeken en onderdelen worden vervangen of gerepareerd als dit nodig is. Als bewijs hiervoor zijn alle refurbished telefoons van Apple die verkocht worden voorzien van 2 jaar garantie. Bovendien zit er een spiksplinternieuwe batterij in. Dit is een exclusieve service van Mobico. Als expert op het gebied van telefoons is Mobico op de hoogte van het teruglopen van de batterijduur door gebruik te maken van de telefoon. Niets is zo vervelend als een korte batterijduur. Voor een Iphone 6S met garantie en een nieuwe batterij kun je terecht bij Mobico.


Bedrijfsinformatie

Mobico.nl
Heliumweg 16
3812 RE Amersfoort
085 – 130 18 58
support@mobico.nl


Laatste nieuwe berichten
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *