Apple
You Are Reading

Een goedkope sim only voor je iPhone afsluiten doe je zo

0
Blog

Een goedkope sim only voor je iPhone afsluiten doe je zo

Voor je iPhone een nieuw abonnement afsluiten? Wanneer je een nieuwe sim only gaat afsluiten, zijn een aantal dingen van belang. Een hiervan is je budget. Het liefst wil je natuurlijk een zo goed mogelijke bundel binnen je budget. Velen zijn hierbij in het specifiek op zoek naar een goedkoop abonnement. Wil je een goedkope sim only voor je iPhone? Lees hier meer informatie over dergelijke abonnementen!

Waarom een goedkope sim only?

Een telefoon is natuurlijk al een vrij grote investering. Vooral iPhones zijn over het algemeen wat duurder. Daarom is het fijn om te kunnen besparen op een abonnement. Dat kan met een goedkope sim only

De voornaamste reden om voor een goedkope sim only te kiezen, is natuurlijk dat je geld bespaart. Als jij maandelijks 5 euro bespaart, is dat op basis van een contract van twee jaar 120 euro. Dat geld kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het aanschaffen van een nieuwe iPhone.

Zo sluit je een goedkoop abonnement af

Wil je een goedkoop sim only abonnement, volg dan onderstaand stappenplan:

  1. Bepaal allereerst wat je budget is.
  2. Bepaal vervolgens je verbruik en wat je minimaal nodig hebt aan belminuten, sms’jes en data.
  3. Gebruik een vergelijker om het bovenstaande in te vullen.
  4. Nu kom je alleen abonnementen tegen die binnen jouw budget passen en aan je verbruik voldoen. Kies hieruit je favoriete abonnement.
  5. Sluit het abonnement af.

Zo simpel is het! Wel zijn er manieren om nog goedkoper uit te komen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Goedkoper uitkomen met een sim only

Er zijn een aantal manieren om nog goedkoper uit te komen bij het bestellen van een sim only abonnement:

  • Kies voor een abonnement van twee jaar. Dit heeft als voordeel dat je dan voordeliger uitkomt, omdat deze abonnementen goedkoper zijn. Providers maken deze abonnementen goedkoper om klanten langer te behouden. Hierdoor kun je dus goedkoper uitkomen.
  • Ga op zoek naar sim only aanbiedingen. Dit zijn tijdelijke deals waarmee je flink kunt besparen. Dergelijke aanbiedingen zijn bovendien niet moeilijk te vinden, omdat providers regelmatig met deals komen. De belangrijkste acties voor een goedkoper abonnement zijn geen aansluitkosten, korting op je maandtarief, en cashback.
  • Neem niet onnodig een te grote bundel. Dat is zonde, omdat je dan voor niets geld betaalt voor teveel MB’s, belminuten, en/of data. Ga daarom goed na wat je verbruik is, en kies voor een bundel dat daar goed bij past. Blijkt het dat je achteraf toch een grotere bundel hebt, dan kun je dat bij de meeste providers tegenwoordig gewoon aanpassen.