Apple
You Are Reading

Batterij iPhone vervangen, wanneer het overwegen waard?

0
Blog

Batterij iPhone vervangen, wanneer het overwegen waard?

Je batterij iPhone vervangen kan ervoor zorgen dat je niet meer om de haverklap te maken krijgt met een leeggelopen accu. Van alle smartphones op de markt, dus ook van de iPhone toestellen, is bekend dat ze eigenlijk allemaal te maken hebben met één groot probleem en dat is de accu. Ondanks het feit dat producenten van smartphones er steevast alles aan doen om de capaciteit van de batterijen in hun toestellen te verbeteren blijft deze toch enigszins achterop lopen. Gelukkig hoeven problemen met de batterij van je iPhone er niet voor te zorgen dat je meteen uit moet kijken naar een nieuw toestel. Het laten vervangen van je batterij kan bijvoorbeeld zeer interessant zijn. Wil jij ook graag te weten komen in welke situaties dat nu precies allemaal het geval is? Dan moet je zeker even de informatie doornemen die je hieronder aantreft.

1.) Wanneer de batterij sneller leegloopt dan je ze kan gebruiken

Een batterij iPhone vervangen gebeurt in eerste instantie uiteraard wanneer blijkt dat de gebruiksduur aanzienlijk is verminderd. Wanneer je jouw iPhone voor het eerst gebruikt zal je kunnen vaststellen dat je er doorgaans zonder probleem alles mee kan doen wat je wil en dat op slechts één enkele laadbeurt. Na verloop van tijd zal je echter kunnen vaststellen dat, dat niet meer zo vanzelfsprekend wordt. Dat is het gevolg van het feit dat de capaciteit danig vermindert. Op een bepaald ogenblik zal je kunnen vaststellen dat dit het gebruik van je smartphone danig kan gaan beïnvloeden en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Loopt de batterij van je iPhone sneller leeg dan je mag verwachten? Dan is je batterij iPhone vervangen zeker het overwegen waard!

2.) Indien je iPhone heet wordt tijdens het opladen

Voor de zogenaamde lithium-ion batterijen die zijn terug te vinden in iPhone toestellen geldt dat ze op die manier zijn geproduceerd dat ze de warmte die ontstaat tijdens het opladen moeten zien vast te houden. Dat lukt in het begin aardig, maar na verloop van tijd kan daar verandering in komen. Dan wordt duidelijk dat de warmte wel degelijk wordt afgegeven aan het toestel zelf. Hierdoor kan je iPhone ongelofelijk heet worden. Ook op het moment dat je dit moet vaststellen is het meer dan de moeite waard om je batterij iPhone vervangen te overwegen.

3.) Wanneer de batterij niet meer volledig blijkt op te laden

Een derde situatie waar je batterij iPhone vervangen aangewezen is, is wanneer ze schijnbaar niet meer volledig kan worden opgeladen. Er zal een moment komen waarop blijkt dat de capaciteit van je iPhone-batterij niet langer terug de 100 procent zal weten te behalen wanneer ze zogezegd volledig is opgeladen. Dat is natuurlijk zeer vervelend. Op deze manier zal je immers nog sneller geconfronteerd worden met een leeggelopen batterij. Hierdoor gaat je toestel nog minder lang mee. Moet jij dus met andere woorden vaststellen dat je iPhone niet meer voor de volle honderd procent oplaadt? Ook dan is het vervangen van je batterij dus zeker de moeite waard.

About Author

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.