Apple
You Are Reading

Repareren van jouw iPhone

0
Blog

Repareren van jouw iPhone

repareren iPhone

Een iPhone is zonder enige twijfel de meest populaire smartphone op de wereldmarkt. Dat hoeft ook niet echt te verbazen: het toestel van Apple was de trendsetter van de sector en biedt ook een uitmuntend design met indrukwekkende reparaties. Helaas is de iPhone ook niet meteen het meest robuuste toestel. Hoef je dan meteen te wanhopen bij schade? Gelukkig niet: repareren iPhone is altijd een mogelijkheid.

Schade aan jouw iPhone?

Een iPhone is een echt wonder van de moderne technologie. Dat betekent echter ook dat het een zeer gevoelig toestel is waar je geen al te gekke dingen mee moet doen. Een iPhone laten vallen staat garant voor een mini- hartaanval waarbij je begint te bidden en smeken dat het scherm nog in orde is. Niet enkel het scherm is echter kwetsbaar: ook de binnenkant. Er zijn dan ook tal van manieren waarom je per ongeluk jouw iPhone stuk kunt maken. Moet het toestel dan gelijk de prullenmand in en kan je beginnen sparen voor een nieuw exemplaar? Dat hoeft niet per se als je kiest voor repareren iPhone.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn tal van bedrijven op de markt actief die zich bezighouden met de reparatie van iPhones. Je kunt ook rechtstreeks naar Apple zelf gaan maar er zijn meer mogelijkheden. Concreet ga je met jouw toestel naar één van de bedrijven in kwestie, je legt het probleem uit en vaak kan je reeds binnen het half uur terug naar huis met een exemplaar dat zo goed als nieuw is. Het vaakst voorkomende probleem is daarbij natuurlijk het vervangen van het scherm van de iPhone in kwestie. Hoe repareren deze bedrijven dan jouw iPhone? In de regel door vervangingsonderdelen in huis te hebben en het kapotte onderdeel van jouw iPhone door een nieuw stuk te vervangen.

Mogelijkheden

Het vaakst voorkomende probleem met iPhones is zoals gezegd zijnde een beschadiging van het hypergevoelige touchscreen. Dit is gelukkig ook een vorm van schade die relatief gemakkelijk te repareren valt. Een nieuw scherm erop en klaar. Naast het scherm is ook de batterij van de iPhone een vrij delicaat gegeven. Ook hier kan de batterij met gemak vervangen worden door een ander exemplaar. Andere delen van een iPhone die vaak problemen geven zijn de camera en de microfoon. Heb je er zelf problemen mee? Dan hoef je nog niet te wanhopen: gewoon even vragen naar een reparatie van jouw iPhone. Leuk detail: heel wat van de bedrijven die zich met de reparatie van iPhones bezig houden komen zelfs op locatie!

Refurbished?

Een finale mogelijkheid ten slotte voor wie zijn of haar iPhone kapot heeft zien gaan en geen trek heeft in een nieuwe kopen: een refurbished iPhone op de kop tikken. Een refurbished toestel is eigenlijk een tweedehands toestel waarbij alles is nagekeken door experts en alles wat niet goed meer werkte vervangen is door een nieuw stuk. Een iPhone die zo goed als nieuw is voor de fractie van de prijs!


Bedrijfsinformatie


Laatste nieuwe berichten
(1) Comment

  1. […] Lees tip: Repareren van jouw iPhone […]

Comments are closed.