Apple
You Are Reading

Oordopjes kopen waarmee je vrij kunt bewegen

0
Blog

Oordopjes kopen waarmee je vrij kunt bewegen

Wil jij oordopjes kopen zonder draadjes of kabels? Dan zijn de draadloze oortjes absoluut iets voor jou. Doordat je niet letterlijk vast zit aan je smartphone kun je vrijuit bewegen zonder in de knoop te komen te zitten. De oordopjes kun je via bluetooth koppelen aan je smartphone en zo eenvoudig jouw favoriete muziek luisteren zonder enige moeite. 

Hoe koppel je oordopjes aan je smartphone?

Oordopjes kopen is simpel maar het koppelen van de oordopjes aan je smartphone is zelfs kinderlijk makkelijk. Ondank je het zeer waarschijnlijk maar één keer hoeft te doen, zul je het na deze uitleg nooit meer vergeten. Je start op je smartphone. Zoek onder instellingen, meestal op je telefoon aangegeven met een icoontje van een tandwieltje, naar bluetooth en schakel deze aan. Vervolgens zet je jouw oordopjes ook aan. Dit kan door het klikken op het opbergdoosje van je oordopjes of op de oordopjes zelf. Vervolgens verschijnt er binnen enkele seconden een omschrijving van het merk of het type oordopjes op het beeldscherm van je smartphone. Klik hierop en activeer ze. Nu ben je klaar om ze in je oren te doen en te genieten van jouw favoriete muziek of misschien wel luisterboek.

Oordopjes voor sporters

Oordopjes kopen zonder draad zorgt voor bewegingsvrijheid, maar sporten met oordopjes zonder draad kan nog wel eens lastig zijn. Wanneer de oortjes niet geheel en redelijk strak aansluiten in je oren zullen ze uitvallen zodra jij druk gaat bewegen. Daarom zijn er speciale oordopjes te koop voor sporters. Deze hebben een extra vleugeltje op de bovenkant van het dopje waardoor deze niet meer uit je oor kan vallen. Dit vleugeltje en de dopjes die uiteindelijk in je oren gaan, worden in meerdere maten meegeleverd zodat ze altijd perfect passen, of je nu kleine of grote oren hebt. Bovendien kunnen oordopjes voor sporters tegen transpiratievocht en regen.

Oordopjes kopen? Deze zijn gemaakt door een specialist

De keuze op de oordopjes markt is reuze. De meest bekende draadloze oortjes zijn die van Apple. Echter zijn dit zeker niet de eerste modellen op de markt en wat betreft kwaliteit ook niet alleen maar de beste. Er zijn merken die al langere tijd draadloze oordopjes leveren van hoge kwaliteit en daarnaast voor een zacht prijsje. Je kunt deze oordopjes kopen zonder risico aangezien er een 30 dagen niet goed geld terug garantie bestaat. Wanneer je deze oordopjes besteld voor 23.59 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis! Je ontvangt dat oordopjes met de nieuwste features en de beste geluidskwaliteit waar je dus niet de hoofdprijs voor betaald. Oordopjes kopen doe je online zodat je geen tussenhandelaren hebt en dus deze extra besparing in je eigen zak houdt. 

Moderne features en de beste geluidskwaliteit

Neem nu bijvoorbeeld de Riva oortjes. Deze zijn uitgerust met de nieuwste USB-C poort in de oplaad case. Ook kun je het volume gemakkelijk bedienen via de touch knoppen. Je hoeft ook nooit meer te kijken naar links of rechts want dat maakt bij de Riva oortjes niet uit. Bovendien verbinden ze automatisch waardoor werkelijk iedereen in een extreem korte tijd geniet van zijn eigen favoriete muziek of luisterverhaal. 
Wil je deze oordopjes kopen? Of ben je toch op zoek naar nog goedkopere, kleinere oordopjes of misschien wel een draadloze koptelefoon van zeer goede kwaliteit? Ook dan kun je bij Rolfstone terecht!