Apple
You Are Reading

iPhone 12 Mini review

0
Blog

iPhone 12 Mini review

Sinds kort ben ik de ‘trotse’ bezitter van een iPhone 12 mini. Ik mocht mijn telefoonabonnement verlengen en ben reeds jarenlang iPhone gebruiker. Dat het een iPhone zou worden stond eigenlijk niet ter discussie, maar welk model ik moest kiezen was nog niet zo eenvoudig. Maar de keuze is gemaakt en in dit artikel lees je mijn iPhone 12 mini review.

Met de lancering van de iPhone 12 in september vorig jaar door Apple zijn er niet noemenswaardige veranderingen doorgevoerd aan het ontwerp. De randen van de iPhone zijn wat hoekiger maar verder is er optisch weinig nieuws te bespeuren. Ik was daarom ook niet bijster enthousiast toen de iPhone 12 werd gelanceerd.
Maar toen de iPhone 12 mini in November werd gelanceerd werd mijn interesse voor de iPhone 12 opeens wel aangewakkerd. Waar ik met de iPhone 11 Pro Max (mijn vorige telefoon) regelmatig worstelde met het formaat (veel te groot om met 1 hand te bedienen en hij paste amper in mijn broekzak) viel het formaat van de iPhone 12 Mini mij alleszins mee.

Een mooi compact toestel, dat goed met 1 hand te bedienen is maar waar niet wordt ingeboet op de performance. Die moest ik dus hebben!

Nu bijna een maand later kan ik niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben met de iPhone 12 mini. De batterijduur is soms net te kort om het een dag vol te houden, maar dat dwingt mij ook om wat energiezuiniger met de telefoon om te gaan. Dit resulteert voornamelijk in minder tijd op social media doorbrengen waardoor ik het einde van de dag makkelijk haal. De telefoon heeft vaak nog genoeg batterij om aan het einde van de dag een uur Netflix te streamen.

Surfen op het internet gaat razendsnel door de nieuwste Apple chip (zet wel even je VPN aan voor een veilige verbinding!) en apps draaien snel en soepel.

Wil je weten hoe ik de iPhone heb ervaren in het dagelijks gebruik? Bekijk dan mijn iPhone 12 mini review video!

Wil je weten wat ik de belangrijkste Tech Trends van 2021 vind? Check dan mijn artikel en laat me weten wat je er van vindt!

About Author

Videograaf, fotograaf en copywriter.