Apple
You Are Reading

Hoe kan jij meer opvallen op Instagram?

0
Blog

Hoe kan jij meer opvallen op Instagram?

Bijna iedereen kent de app; Instagram. Het platform wordt gebruikt door mensen van alle leeftijden. Ook jonge kinderen en ouderen zijn steeds vaker op de app te vinden. Hierdoor wordt het aanbod van foto’s en video’s steeds groter. Opvallen wordt op haar beurt daardoor lastiger. Dus hoe zorg jij ervoor dat je opvalt op Instagram? Dat lees je hier! 

Het vergroten van je aantal volgers

Als je account nog niet heel veel bereik heeft, is het essentieel dat je als een van de eerste stappen begint met het uitbreiden van je aantal volgers. Dit kun je op verschillende dingen doen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf mensen gaan volgen die relevant zijn voor jouw pagina, zodat zij jouw pagina zullen bekijken en je gaan volgen. Een andere, effectieve manier is het kopen van Instagram volgers. Op deze manier kun je je bereik in een korte tijd flink verhogen. Het is hierbij wel van belang dat je niet in een keer 10.000 extra volgers hebt, maar dat je het aantal volgers rustig opbouwt, bijvoorbeeld 100 volgers per drie dagen. Meer advies hierover kun je vinden op de site van Social Paradise

Het behouden van je volgers

Nadat je aantal volgers is toegenomen, is het van belang dat jij jouw volgers behoudt. Hierdoor blijf je ook je bereik behouden. Daarnaast kunnen trouwe volgers jouw account aanraden bij anderen, waardoor je aantal volgers alleen maar meer toeneemt. Maar hoe doe je dit? Er zijn meerdere manieren om je volgers tevreden te houden, maar de belangrijkste manier is ervoor zorgen dat je actief en zichtbaar bent op Instagram. Volgers verwachten dat jij met unieke en creatieve content komt en het is aan jou de taak om aan deze verwachting te voldoen. Reis jij bijvoorbeeld heel de wereld rond en geef je reistips aan je volgers? Neem je volgers mee tijdens je reis, deel unieke foto’s, maak filmpjes met lokale bewoners en deel heerlijke buitenlandse recepten! Plaats niet alleen berichten op je tijdlijn, maar maak ook gebruik van Instagram Story, direct en reels. Zo houdt je jouw volgers zeker tevreden. 

About Author

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.