Apple
You Are Reading

De cryptotrends van 2022

0
Blog

De cryptotrends van 2022

De cryptotrends van 2022

Iedereen die investeert in crypto currency is op zoek naar de nieuwe Bitcoin. Altcoins vinden die veel potentie hebben is een tijdrovend taakje. In dit artikel behandelen wij 3 populaire altcoins waarvan verwacht wordt dat zij nog wel eens aardig wat kunnen gaan stijgen. Wanneer we het over crypto valuta hebben, dan denken we al gauw aan Bitcoin. Naast deze populaire coin zijn er echter nog veel meer andere altcoins (alternatieve coins) die zeker de moeite waard zijn om in te verdiepen. Investeer jij in het nieuwe goud? Lees dan hieronder in welke altcoins jij zou moeten investeren in 2022.

Leestip: Bitcoin voorspelling – https://www.descrypted.com/bitcoin-koers/

Deze altcoins hebben veel potentie in 2022

Helaas bestaan er veel altcoins die voor de grap zijn gemaakt. Dit soort coins kunnen misschien even mooi stijgen, maar de geschiedenis leert dat elke coin van dit soort langzaam zullen verdwijnen. Daartegenover bestaan er veel altcoins die daadwerkelijk nut hebben en potentieel hebben om uit te groeien tot serieuze crypto coins. Wij behandelen drie altcoins waarvan veel experts verwachten dat deze coins een mooi jaar zullen krijgen.

Ethereum

Ethereum, oftewel ETH, is geen onbekende naam in dit lijstje. Ethereum is zelfs de grootste uitdager van Bitcoin en niet voor niets de favoriete blockchain voor menig developers. Zo is Ethereum een smart contract platform, wat het zo interessant maakt. Ethereum is geen goedkope altcoin meer met een koers van rond de 4000, maar daarom niet minder aantrekkelijk. Als jij een paar jaar geleden een Bitcoin voor 4000 euro had gekocht, had je daar met de kennis van nu zeker niet moeilijk over gedaan.

Chainlink       

Chainlink of Link is een andere echte krachtpatser, zo is de koers in enkele maanden gestegen van 2 euro naar rond de 50 euro. Ook het Chainlink platform draait om smart contracts. Houd de koers van Chainlink zeker in de gaten!

Uniswap

UNI of Uniswap is onze derde interessante altcoin in dit lijstje. Lees je goed in in deze coin, investeer en misschien loop jij weg met een leuk zakcentje.

Crypto vergelijken?

Wil je crypto kopen? Dan doe je er goed aan om crypto te vergelijken bij meerdere exchanges. Hoe? Crypto vergelijken doe je erg eenvoudig en gratis bij Descrypted.com