Apple
You Are Reading

Wat moet je weten over de iPhone 14 Pro Max?

0
Blog

Wat moet je weten over de iPhone 14 Pro Max?

Ben je van plan om een nieuwe smartphone van het merk Apple aan te kopen? Dan is de iPhone 14 Pro Max misschien wel iets voor jou. Deze smartphone is relatief prijzig, maar je krijgt wel waar voor je geld. Maar wat maakt deze iPhone dan zo aantrekkelijk?

De iPhone 14 Pro Max is waterbestendig

Kom je vaak in aanraking met water? Werk je bijvoorbeeld op een boot of vind je het leuk om te suppen? Dan is de iPhone 14 Pro Max voor jou geschikt. De smartphone voldoet namelijk aan de strenge bestendigheidsnorm IP68. De smartphone kan 30 minuten lang in het water liggen zonder blijvende schade. De maximale diepte is zes meter.

De iPhone 14 Pro Max is duurzaam

De smartphone is voor een deel gemaakt van gerecyclede materialen. Apple hecht tegenwoordig veel waarde aan duurzame producten en dat is duidelijk te zien aan deze smartphone. Voor de bedrading van de camera’s is 100% gerecycled goud gebruikt. Vrijwel alle onderdelen van de smartphone zijn bovendien voorzien van minstens 35% gerecycled plastic. Ook de verpakking van de iPhone 14 Pro Max is milieuvriendelijk. De houtvezels komen namelijk uit duurzame bossen.

Meerdere privacyfuncties

Om de zoveel tijd lees je in het nieuws iets over privacyschandalen. Privacy is een groot goed in een digitale wereld en daarom heeft de iPhone 14 meerdere privacyfuncties. De smartphone is onder andere voorzien van passkeys. Dit zijn digitale sleutels die alleen voor een specifieke website werken. Je hebt geen wachtwoorden meer nodig en bij een datalek loop je dan ook geen risico.

Uitstekende batterij met draadloze oplader

De iPhone 14 Pro Max heeft een betere batterij dan de iPhone 14 Pro. Je kunt namelijk vijf uur langer video’s streamen en zelfs twintig uur langer audio afspelen. Met MagSafe kun je de iPhone tot 15 W draadloos opladen. Met Qi kun je tot 7,5 W draadloos opladen. Moet de batterij binnen een korte tijd vol zijn? Koop dan een speciale adapter met een vermogen van 20 W. Daarmee is de batterij gemiddeld binnen dertig minuten voor de helft opgeladen. De speciale adapter voor snelladen kun je afzonderlijk bestellen. Koop wel een adapter die geschikt is voor de iPhone 14 Pro Max. Anders krijg je misschien met veiligheidsproblemen en schade te maken.

________________________________________________________