Apple
You Are Reading

Macbook laptoptas kopen? Hier een aantal tips!

0
Blog

Macbook laptoptas kopen? Hier een aantal tips!

Of je nu student of werkende bent, Apple Macbooks zijn gewilde laptops die iedereen wel graag zou willen hebben. Een bijpassende laptoptas is dan zeker geen overbodige luxe, want Macbooks kosten een lieve duit en daarom moet je ze goed beschermen! Maar wat voor laptoptassen zijn eigenlijk geschikt voor Macbooks? In dit artikel delen we een aantal tips voor als je nog op zoek bent naar een mooie Apple Macbook laptoptas.

Formaat Macbook laptoptas

Apple laptops worden ook wel Macbooks genoemd en hier zijn verschillende soorten van verkrijgbaar. Zo heb je de normale Macbook (12 inch), Macbook Air (13,3 inch) en Macbook Pro (13 en 15 inch). Bij het kopen van een nieuwe Macbook sleeve of laptoptas is het dus ook handig om met deze formaten rekening te houden. Veel mensen vinden een Macbook handig omdat deze relatief lichtgewicht en dun zijn voor een laptop (vooral de Macbook en Macbook Air wegen bijna niks!), dus ze zijn enorm handig om mee in je tas te nemen naar je werk of studie.

Mooie laptoptassen voor Macbooks

Gelukkig valt er genoeg moois te kiezen als je op zoek bent naar een Macbook laptoptas. Voor scholieren of studenten is een rugzak van bijvoorbeeld Herschel waarschijnlijk een populaire keuze, want naast je Macbook kun je hier vaak ook nog een aantal boeken en je lunch in kwijt. Als je vaak met het OV reist, dan is een anti-diefstal rugzak misschien ook een goed idee. De meeste anti-diefstal rugzakken zoals die van XD Design hebben een speciaal laptopvak waarmee je dieven die op je Macbook uit zijn, te slim af bent. Ben je meer op zoek naar een chique laptoptas voor naar kantoor? Dan is een zwarte minimalistische schoudertas of shopper van mooi leer heel geschikt voor bij een zakelijke outfit. Kies een tas die naast twee korte handvatten ook een lang schouderhengsel heeft, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen.


Bedrijfsinformatie

Adres: De Greune 28A
Postcode: 7483PH
Plaats: Haaksbergen

Let op: Zij hebben geen voorraad op dit adres!

Telefoon: 053-5738857
Website: www.marington.nl
E-mail: info@marington.nl

KvK nummer: 08119156
BTW nummer: NL101485086B01


Marington.nl op Twitter


Marington.nl op YouTube


Laatste nieuwe berichten
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *