Apple
You Are Reading

Een voordeel van thuiswerken is dat je zelf kunt kiezen welke muziek je luistert.

0
Blog

Een voordeel van thuiswerken is dat je zelf kunt kiezen welke muziek je luistert.

Uren luisteren naar de muziekcarrousel op de radio hoeft dus niet meer. In plaats daarvan luister je naar je eigen favoriete tunes met je eigen muzikale gadget.  Ben je er nog niet uit welke gadget het beste past bij jouw ultieme audio ervaring tijdens het thuiswerken? Dan kun je via deze blog ontdekken welke gadget het beste bij jou past. Happy quarantuning!  

Draadloze oortjes


Draadloze oortjes hebben vele voordelen. Zo kun je via de knoppen op de oordopjes gemakkelijk muziek bedienen en heb je niet langer last van een onhandige kabel die verbonden is met je telefoon. De oortjes zijn namelijk via bluetooth verbonden met je telefoon waardoor een kabel verleden tijd is. Zo heb je altijd voldoende beweegruimte. Ook is de techniek van draadloze oortjes al zo ver dat ze beschikken over perfecte geluidskwaliteit. Zo heb je altijd de ultieme audio ervaring. Een ander groot voordeel is dat je met draadloze oortjes ook kunt telefoneren en je tegelijkertijd je handen vrij hebt. Daardoor is het gemakkelijk om mee te schrijven of te typen tijdens een belangrijk werktelefoontje.

Muziek luisteren en je telefoon opladen


Wanneer je regelmatig muziek luistert, zul je merken dat de batterij van je telefoon snel leeg gaat. Gelukkig is daar een oplossing voor. Tegenwoordig zijn er namelijk veel bluetooth speakers verkrijgbaar met een oplaadfunctie. Zo kun je muziek luisteren via een speaker en tegelijkertijd je telefoon opladen via een USB-laadkabel. De meeste speakers hebben bovendien een goed functionerende ingebouwde microfoon waarmee je muziek en een conferentiegesprek vanaf elke locatie kan beheren. Bluetooth speakers zijn daarnaast ook verkrijgbaar in strakke designs. Zo zijn er houten speakers die een moderne eyecatcher op je bureau zijn.

Lichtgevende speakers

Wil je van thuiswerken een feestje maken? Kies dan voor een speaker die niet alleen muziek speelt maar ook licht geeft. Zo bestaan er tegenwoordig speakers met een projectorlamp waarmee je bijvoorbeeld een sterrenhemel creëert en tegelijkertijd muziek luistert.

Ideaal voor wanneer je tijdens het thuiswerken even een momentje wil relaxen of mediteren. Daarnaast heb je ook speakers zonder projector maar wel met een lichtgevend element. Daarbij is er bij de speaker bijvoorbeeld een lamp ingebouwd die aangaat zodra je muziek luistert. De meeste lampen hebben verschillende lichtniveaus zodat je zelf kunt bepalen met welk licht jij prettig werkt.

Waterfles met draadloze oordopjes


Nog zo’n gadget waarmee je ultiem kunt multitasken: een waterfles met draadloze oordopjes in één. Het onderste compartiment van de waterfles bevat namelijk een houder met draadloze oordopjes. Zo heb je altijd water en muziek bij de hand. Niet alleen handig voor tijdens het thuiswerken, maar ook wanneer je tussendoor een rondje gaat wandelen of hardlopen. Luister je liever muziek via een speaker? Kies dan voor een waterfles met als onderste compartiment een bluetooth speaker.