Universeel hoesje 2 fold voor Apple Ipad pro 9.7 inch kopen? 123BestDeal

Universeel Fold up hoesje voor Apple Ipad pro 9.7 inch
Het universele i12Cover PU lederen hoesje is passend voor de Apple Ipad pro 9.7 inch.
Dit tablet hoesje met vier verstelbare klemmen biedt uw Apple Ipad pro 9.7 inch ultieme bescherming in alle omstandigheden. De hoes houdt uw Apple Ipad pro 9.7 inch als nieuw en voorkomt beschadigingen.
Het hoesje beschikt over een ingebouwde standaard functie die het mogelijk maakt uw Apple Ipad pro 9.7 inch in twee standen neer te zetten. In de Media Stand, zodat u kunt genieten van uw favoriete video’s, en de Typ Stand zodat u o.a. eenvoudig uw mailtjes kunt versturen en beantwoorden  (zie foto’s).
Ons tablet hoesje is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Van zakelijk zwart en wit,  tot trendy en kleurrijk rood, roze en hemelsblauw !
De voering van dit tablet hoesje is gemaakt van zacht suede zodat het scherm van uw Apple Ipad pro 9.7 inch niet beschadigd. Dit maakt het hoesje tot een onmisbaar accessoire, dat u eigenlijk direct bij aankoop van uw tablet zou moeten aanschaffen. Dankzij het betrouwbare en stevige bevestigingssysteem (4 stevige verstelbare klemmen die om de hoeken van de tablet vallen) is uw Apple Ipad pro 9.7 inch verzekerd van effectieve en prijsbewuste bescherming. 
Het hoesje wordt gesloten met een stevige en veilige elastieken band.
Fold Up case van het merk i12cover.

€ 20.00

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *