Tablet Disc Stand van Brandsen voor Apple Ipad 2

Multifunctionele Tablet Houder voor uw Apple Ipad 2. 
De universele Tablet Disc Stand is geschikt voor een Apple Ipad 2. 
Met deze innovatieve Tablet Disc Stand van Brandsen haalt u een tablet houder in huis voor het creëren van een tablet standaard voor diverse doeleinden. Ideaal voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik van uw Apple Ipad 2. Positioneer de Tablet Disc Stand bij de bank om films te kijken, uw e-mail te checken of als second screen. Of wilt u de Apple Ipad 2 staand gebruiken, bijvoorbeeld in de keuken, tijdens een presentatie of bij gebruik op een beursstand? Dat is ook mogelijk met de Tablet Disc Stand. De hoogte is gemakkelijk verstelbaar. Dit maakt het mogelijk om uw Apple Ipad 2 zowel zittend als staand te gebruiken, zonder deze in uw handen vast te hoeven houden. 
Door het innovatieve ontwerp en de knikscharnieren met vergrendeling haalt u twee standaards tegelijk in huis. Stel de houder in op het formaat van uw Apple Ipad 2 en klik deze simpel vast. De tablet wordt stevig vastgeklemd door middel van een spanveer. Rubberen voetjes voorkomen dat uw Apple Ipad 2 kan verschuiven in de houder en beschadigingen. 
Dankzij de zwenkbare arm en de knikscharnieren met vergrendeling, is deze standaard zeer veelzijdig in het dagelijkse gebruik. De houder is direct gemonteerd aan het knikscharnier, zodat de houder in elke stand gekanteld kan worden. Door een stevige stalen voet met een diameter van 30 centimeter, staat de Disc Stand goed stabiel. De onderzijde van de voet is voorzien van vilt. 
De Tablet Disc Stand wordt in Nederland met de hand gemaakt en is van oerdegelijke Hollandse kwaliteit! 
Merk: Brandsen

€ 139.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *