Selfie Stick met knop voor Apple Iphone 7 plus bestellen>123BestDeal

Selfie Stick met draadloze ontspanknop in het handvat Maak in het vervolg de mooiste selfies en video’s met deze universele Selfie Stick. Dit is een super cool accessoire voor uw Apple Iphone 7 plus om tijdens de vakantie, op festivals, een roadtrip, een dagtrip of weekendje weg, of waar dan ook de meest toffe selfies en video’s te maken met de Apple Iphone 7 plus.  
De selfie stick is compact en licht van gewicht. Hierdoor kunt u hem makkelijk overal mee naartoe nemen. 
Telescopische verlengstok De Selfie Stick is uitschuifbaar tot ruim 1 meter. De telescopische stok is gemaakt van staal voor extra stevigheid en duurzaamheid. Het handvat is voorzien van rubber voor een stevige grip. Tevens bevindt zich een ontspanknop in het handvat. Deze maakt gebruik van een betrouwbare en razendsnelle Bluetooth connectie. Dus geen gedoe met kabels, maar een handige draadloze verbinding met de Apple Iphone 7 plus. Dit maakt het mogelijk om via de afstandsbediening (ontspanknop) in het handvat een selfie te maken of een video-opname te starten en stoppen. Voor enkele windows telefoons dient een extra app op de telefoon gezet te worden.
Ruim verstelbare houder voor uw Apple Iphone 7 plus De stevige kunststof houder (universeel) is geschikt voor de Apple Iphone 7 plus. Zachte kussentjes zijn aangebracht om enerzijds krassen te voorkomen aan uw Apple Iphone 7 plus en anderzijds voor extra grip voor een betrouwbare bevestiging. De houder is ruim verstelbaar en draaibaar. Zo vindt u altijd de ideale positie van uw Apple Iphone 7 plus om de mooiste en beste selfies of video’s te maken. 
Bestel snel en maak de mooiste selfies Bezoekt u vaak festivals, gaat u een roadtrip maken door bijvoorbeeld Amerika of op safari in Afrika, wilt u te gekke selfies maken op een feestje of waar dan ook? Bestel dan deze Selfie Stick voor het maken van te gekke selfies of video’s met uw Apple Iphone 7 plus.
De verzending is gratis!
Kenmerken Selfie Stick: 
✓ Lengte uitgeschoven: max. 1 meter
✓ Lengte ingeschoven:  21 centimeter (30 cm incl. houder)
✓ Gewicht: ca. 130 gram excl. smartphone
✓ Max. toegestaan gewicht: 500 gram
✓ Ontspanknop in het handvat op afstand bedienbaar d.m.v. Bluetooth connectie
✓ Laadtijd: 1 uur
✓ Standby tijd: tot 100 uur
✓ Ingebouwde 45 mAh batterij 
✓ Micro USB aansluiting voor opladen
✓ Aan/uit knop met LED indicator
In de verpakking: 
– Selfie Stick bestaande uit telescopische verlengstok en verstelbare houder
– USB laadkabel
– Extra rubber pakking voor kleine smartphones

€ 14.99

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *