Selfie Stick Apple Iphone 6c kopen? 123BestDeal

Selfie Stick met ontspanknop in het handvat Met deze universele selfie stick maakt u in het vervolg de mooiste selfies en video`s. Dat maakt dit tot een super cool accessoire voor uw Apple Iphone 6c om tijdens de vakantie, een roadtrip, een dagtrip, weekendje weg, of waar dan ook, de meest toffe selfies en video`s te maken met de Apple Iphone 6c.
De selfie stick is compact en licht van gewicht zodat u hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. 
Telescopische verlengstok De selfie stick is uitschuifbaar tot 1 meter. De telescopische stok is gemaakt van staal voor extra stevigheid en duurzaamheid. Het handvat is voorzien van rubber voor een stevige grip. Het handvat is tevens voorzien van een ontspanknop. Wel zo handig als uw Apple Iphone 6c op een meter afstand is. Om de afstandsbediening te kunnen gebruiken is het alleen nodig om het kabeltje bij de smartphone houder aan te sluiten op de hoofdtelefoon aansluiting van uw Apple Iphone 6c. Dit maakt het mogelijk om via de afstandsbediening (ontspanknop) in het handvat een selfie te maken of een video-opname te starten en stoppen. Voor enkele windows telefoons dient een extra app op de telefoon gezet te worden.
Ruim verstelbare houder voor uw Apple Iphone 6cDe kunststof houder (universeel) is geschikt voor de Apple Iphone 6c. De houder is in hoogte verstelbaar en voorzien van een spanveertje. Hierdoor is uw Apple Iphone 6c gemakkelijk in de houder te plaatsen. Een zacht kussentje en rubber delen zijn aangebracht om enerzijds krassen te voorkomen aan de smartphone en anderzijds voor extra grip voor een betrouwbare bevestiging. De houder is ruim verstelbaar en draaibaar. Zo vindt u altijd de ideale positie van uw Apple Iphone 6c om de mooiste en beste selfies of video’s te maken. 
Wilt u ook de mooiste selfies maken met uw Apple Iphone 6c? Gaat u een roadtrip maken door bijvoorbeeld Amerika of gaat u op safari in Afrika, wilt u te gekke selfies maken op een feestje of waar dan ook? Bestel dan snel deze selfie stick voor het maken van selfies of video`s met uw Apple Iphone 6c. U betaalt bij ons geen extra kosten voor de verzending.
Kenmerken Selfie Stick: 
✓ Lengte uitgeschoven: max. 1 meter
✓ Lengte ingeschoven: 24 cm (30 cm incl. houder)
✓ Gewicht: ca. 130 gram excl. smartphone
✓ Ontspanknop op afstand bedienbaar
✓ Kabeltje (ca. 20 cm) met jack plug aansluiting

€ 12.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *