Premium Cover voor Apple Ipad Mini 3

Deze universele premium hoes is gemaakt van een prachtige kwaliteit PU leer en geschikt voor de Apple Ipad Mini 3. Verkrijgbaar in zwart en bruin.
Deze premium cover biedt uitstekende bescherming aan uw Apple Ipad Mini 3 en is tevens geschikt als standaard. De Apple Ipad Mini 3 is onder alle omstandigheden optimaal beschermd, ook als u deze in een tas, rugzak of koffer vervoert. Door de hoes op de juiste manier neer te zetten verandert u de Apple Ipad Mini 3 in een fotolijst, kunt u gemakkelijk lezen of genieten van allerlei media, zonder de Apple Ipad Mini 3 in de hand te houden. U kunt de cover in drie verschillende hoeken neerzetten. Deze PU leren hoes houdt uw Apple Ipad Mini 3 als nieuw en voorkomt beschadigingen. Ideaal voor op vakantie!
Dankzij het simpele en betrouwbare bevestigingssysteem (met een hoogwaardige elastieken band in elke hoek) is uw Apple Ipad Mini 3 verzekerd van effectieve en stijlvolle bescherming in de premium cover. Een stevige elastieken band aan de buitenkant van de hoes zorgt ervoor dat deze alleen open en dicht gaat als ú dat wilt.
De hoes is van het merk i12Cover.

€ 21.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *