Power Bank | Apple Iphone 5 | 2600mAh | Onderweg opladen

2600 mAh PowerBank Apple Iphone 5 Lader, extra beveiligd.
Handige draagbare Power Bank is een ideaal universeel accessoire voor het onderweg opladen van uw Apple Iphone 5. Dankzij de sterke 2600 mAh accu van de PowerBank kunt u uw Apple Iphone 5 opladen, waar u ook bent. 
De accu van de Mobile Power Bank kunt u tot 400 keer opladen. Dit kan via de USB poort van de computer met de meegeleverde USB laadkabel of met de extra mee te bestellen adapters voor het opladen aan een stopcontact of de 12 volts aansluiting in de auto. De Power Bank is voorzien van een beveiliging tegen explosiegevaar en heeft een LED indicator.
Uw Apple Iphone 5 onderweg opladenMet de volledig opgeladen PowerBank kunt u uw Apple Iphone 5 overal opladen, zonder tussenkomst van een stopcontact of USB-poort. Dit maakt de Power Bank een ideaal accessoire voor als u veel (en lang) onderweg bent, een evenement of festival bezoekt of als er even geen stopcontact in de buurt is. Zo bent u er altijd zeker van dat u de lege accu van uw Apple Iphone 5 kunt opladen. Dit maakt de draagbare Power Bank tot een ideaal accessoire voor de vakantie.  
Handig mee te nemenDe Mobile PowerBank is compact en licht van gewicht. Samen met het koordje voor bevestiging aan een sleutelhanger is hij dus handig om overal mee naartoe te nemen om uw Apple Iphone 5 te allen tijde op te kunnen laden.
De afmeting van de Mobile Power Bank van 2.600 mAh is 95 x 23 x 22 mm en weegt slechts 100 gram. 
Voor een grotere capaciteit, sneller/vaker laden, kunt u ook voor de grotere versie Powerbank van 5.200 mAh of 12.000 mAh kiezen. Deze zijn ook in de webshop te bestellen.

€ 9.00

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *