Catalyst Waterproof Case iPad 2017 / 2018 zwart

Catalyst waterproof case 2017 / 2018 (iPad 5 / 6 of 9.7) zwart

De Catalyst waterproof case is verfijnd met een transparante behuizing bij de  voor- en achterkant. Hierdoor ziet dat catalyst case er stijvol uit. 

De catalyst beschikt over een Hard-coated optische lens. Hiermee wordt de lens beschermd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw fotografie. Wanneer u de catalyst in gebruikt heeft kunt u nogsteed gebruik maken van de Touch ID. Door de akoestische membranen blijft de muziek helder en kunt u nogsteeds genieten van uw favorieten muziek. Wilt u liever alleen gienten van uw muziek? Dat kan natuurlijk. Bij de catalyst case wordt een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm bijgeleverd. Dit is een verlengstuk waardoor u één hoofdtelefoon kan aansluiten op uw iPad. 

Water: De Catalyst iPad  case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste “internationale bescherming” rating. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.

Zand: De Catalyst case is continu en permanent in het afdichten van uw iPad  tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van uw iPad 2017. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.

Schokken: De Catalyst case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokken te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de iPad ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw iPad laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

Het installeren van de Catalyst waterproof iPad  case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. U klikt de iPad in de voorkant van de case – klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Kenmerken:
– Een waterproof case die de iPad optimale bescherming biedt.
– Bestand tegen regen, sneeuw, zand en modder.
– Opgewassen tegen vallen (tot 2 meter) en stoten.
– Waterproof tot een diepte van 5 meter (IP68 geclassificeerd).
– De case is slank, stijlvol en functioneel.
– Alle knoppen en poorten blijven volledig beschikbaar.
– Touch ID compatibel
– Geïntegreerde touchscreen

Afmeting:
25.64cm x 18.59cm x 1.80cm

€ 129.99

Naar de website

Post Author: