Luxe Ultra Sleeve met ergo Stand voor Apple Ipad pro 9.7 inch kopen?

Apple Ipad pro 9.7 inch Luxe Sleeve met standfunctie.
Met deze stijlvolle Ultra Sleeve beschermt u uw Apple Ipad pro 9.7 inch tegen krassen en andere schade. Met deze sleeve kunt u het toestel veilig meenemen in bijvoorbeeld een tas. Wanneer u de Ipad pro 9.7 inch wilt gebruiken, kunt u de sleeve gebruiken voor de handige ergo standfunctie om zo een optimale en ergonomisch verantwoorde hoek te creëren om ermee te werken. 
Het betreft een universele +/-12 inch sleeve passend voor de o.a de Apple Ipad pro 9.7 inch, zie de maten onderaan om te bepalen hoeveel ruimte er eventueel overblijft in de sleeve.
Ergonomische Ultrabook standaard
Deze sleeve is uitermate goed geschikt voor zakelijk gebruik van uw Apple Ipad pro 9.7 inch. De ultra sleeve heeft niet alleen een zakelijke uitstraling, maar de flap waarmee u de sleeve sluit, is tevens gemakkelijk om te vouwen tot een standaard. Hiermee creëert u een ergonomisch verantwoorde hoek van ca. 9 graden. Dit maakt vooral het typen op de Apple Ipad pro 9.7 inch een stuk comfortabeler. 
Mooie materialen
De sleeve is vervaardigd van een mooi soepel PU leer met een zachte microvezel binnenvoering. Het unieke design van de ergo standfunctie zorgt ervoor dat de warmte meteen weg kan om oververhitting van Apple Ipad pro 9.7 inch te voorkomen. 
Bestel nu!
Kies uw favoriete kleur, bruin of zwart, en bestel deze sleeve nu voordelig online bij ons in de webshop. Voortaan neemt u uw Apple Ipad pro 9.7 inch veilig en in stijl mee op weg.
De verzending is gratis.
Buitenafmeting sleeve: 305 x 225 mm

€ 29.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *