Luxe Hoes voor Apple Ipad mini retina | Echt lederen Cover

Apple Ipad mini retina echt lederen Multistand Case
Deze universele topklasse hoes, gemaakt van echt leer, is geschikt voor een Apple Ipad mini retina. Verkrijgbaar in de klassieke kleuren bruin en zwart.
Gemaakt van speciaal behandeld leer wat snel een trendy gebruikte uitstraling krijgt, de zogenaamde used look!
De echt lederen cover biedt uitstekende bescherming aan uw Apple Ipad mini retina en is tevens geschikt als standaard. De Apple Ipad mini retina is onder alle omstandigheden optimaal beschermd, ook als u deze in een tas, rugzak of koffer vervoert. Door de hoes op de juiste manier neer te zetten verandert u de Apple Ipad mini retina in een fotolijst, kunt u gemakkelijk lezen of genieten van allerlei media, zonder de Apple Ipad mini retina in de hand te houden. U kunt de cover in drie verschillende hoeken neerzetten. Deze echt leren hoes houdt uw Apple Ipad mini retina als nieuw en voorkomt beschadigingen. Ideaal voor op vakantie!
Dankzij het simpele en betrouwbare bevestigingssysteem (met een hoogwaardige elastieken band in elke hoek) is uw Apple Ipad mini retina verzekerd van effectieve en stijlvolle bescherming in de topklasse cover. Een stevige elastieken band aan de buitenkant van de hoes zorgt ervoor dat deze alleen open en dicht gaat als ú dat wilt.
De hoes van echt leer is van het merk i12Cover.

€ 24.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *