Laptoptas kopen? | Apple Macbook pro 15 inch retina | 123BestDeal

Laptoptas voor Apple Macbook pro 15 inch retina.
Met deze universele schoudertas kunt u uw Apple Macbook pro 15 inch retina veilig mee op weg nemen. U kunt de Apple Macbook pro 15 inch retina laptoptas comfortabel mee nemen door middel van de (verstelbare) schouderband of door de tas te dragen aan het handvat. Dat maakt het een ideaal accessoire voor diegene die zijn/haar notebook vaak mee wil nemen naar bijvoorbeeld school, kantoor of de klant. Het is een universele laptoptas welke uitermate goed geschikt is voor de Apple Macbook pro 15 inch retina. Dankzij het extra handvat is het ook mogelijk om deze tas om een (reis) koffer te binden, u kan deze tas dus makkelijk meenemen op reis in combinatie met een trolley of andere bagage!
Voldoende opbergruimte
Uw Apple Macbook pro 15 inch retina kunt u veilig opbergen in het hoofdvak. Tevens bevindt zich in het midden een afscheiding. Dat maakt het mogelijk om ook nog een notitieblok, een boek of iets dergelijks mee te nemen. En dan is er nog een extra vak aan de voorzijde om wat spulletjes in op te bergen. Denk aan randapparatuur als een muis, USB stick of oplader. De vakken zijn snel en makkelijk afsluitbaar met een ritssluiting.
Goede bescherming
De wanden van de laptoptas zijn extra stevig uitgevoerd voor extra bescherming tegen onder andere stootschade. Met deze betaalbare Apple Macbook pro 15 inch retina laptoptas neemt u de laptop in het vervolg met een gerust hart overal mee naartoe. Met dank aan het spatwaterafstotende materiaal vormt een regenbuitje onderweg geen probleem. 
✓ Buitenafmeting laptoptas: ca. 44 x 35 x 7 cm✓ Geschikt voor een Apple Macbook pro 15 inch retina en andere laptops (max. +/- 17.3 inch)✓ Verstelbare schouderband✓ Kleur: zwart✓ Trolley bevestigingsband

€ 19.99

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *