Laptop rugzak voor Apple Macbook Air 13 Inch

Rugzak voor Apple Macbook Air 13 Inch.
Deze universele ruime laptop rugzak is geschikt voor het veilig opbergen en vervoeren van een Apple Macbook Air 13 Inch.
Een Apple Macbook Air 13 Inch rugzak is ideaal omdat u uw handen vrij hebt tijdens het vervoer. Zo neemt u de laptop veilig en comfortabel mee op weg op bijvoorbeeld de fiets. Een laptop rugzak is dan ook het perfecte accessoire voor bijvoorbeeld studenten. Of gaat u altijd op uw fiets naar kantoor? Neem uw Apple Macbook Air 13 Inch en andere benodigdheden veilig mee naar uw werk met deze stijlvolle rugtas.
Opbergruimte te over
Met deze laptop rugzak heeft u ruim voldoende opbergmogelijkheden. Naast ruimte voor uw Apple Macbook Air 13 Inch is er nog ruimte genoeg voor bijvoorbeeld de oplader, randapparatuur, boeken, een broodtrommel, etc.
Het hoofdvak is opgedeeld in twee delen. Deze afscheiding zorgt ervoor dat uw Apple laptop geen krassen zal oplopen door accessoires die u ook mee wilt nemen. Verder is de Apple Macbook Air 13 Inch rugzak voorzien van twee voorvakken. Zowel het hoofdcompartiment als de voorvakken worden gesloten met een ritssluiting. Aan de zijkanten van de rugzak bevinden zich nog houdertjes om bijvoorbeeld een flesje water achter te stoppen.
Hoogwaardig materiaalgebruik
De laptop rugzak is vervaardigd van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik en optimale bescherming van de Apple Macbook Air 13 Inch. De waterafstotende buitenzijde beschermt de inhoud tegen een regenbui.
Gewatteerde schouderbanden zorgen voor veel draagcomfort, evenals de zachte kussentjes aan de achterzijde bij het rug gedeelte. Een stevige en extra dikke achterwand zorgt ervoor dat er geen scherpe punten, zoals de hoeken van de laptop, in uw rug “drukken”.
Belangrijke kenmerken laptop rugzak:
✓ Geschikt voor de Apple Macbook Air 13 Inch✓ Ruim voldoende opbergmogelijkheden✓ Snelle toegang d.m.v. ritssluitingen✓ Verstelbare banden✓ Spatwaterdicht✓ Veel draagcomfort✓ Handvat met stevige houvast✓ Kleur: Zwart
Afmeting hoofdcompartiment: ca. 44 x 35 x 15 cm.

€ 37.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *