Hoesje folding voor Apple Ipad Mini

Universeel Fold up hoesje voor Apple Ipad Mini
Het universele i12Cover PU lederen hoesje is passend voor de Apple Ipad Mini.
Dit tablet hoesje met vier verstelbare klemmen biedt uw Apple Ipad Mini ultieme bescherming in alle omstandigheden. De hoes houdt uw Apple Ipad Mini als nieuw en voorkomt beschadigingen.
Het hoesje beschikt over een ingebouwde standaard functie die het mogelijk maakt uw Apple Ipad Mini in twee standen neer te zetten. In de Media Stand, zodat u kunt genieten van uw favoriete video’s, en de Typ Stand zodat u o.a. eenvoudig uw mailtjes kunt versturen en beantwoorden (zie foto’s).
Ons tablet hoesje is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Van zakelijk zwart en wit, tot trendy en kleurrijk rood, roze en hemelsblauw !
De voering van dit tablet hoesje is gemaakt van zacht suede zodat het scherm van uw Apple %type niet beschadigd. Dit maakt het hoesje tot een onmisbaar accessoire, dat u eigenlijk direct bij aankoop van uw tablet zou moeten aanschaffen. Dankzij het betrouwbare en stevige bevestigingssysteem (4 stevige verstelbare klemmen die om de hoeken van de tablet vallen) is uw Apple Ipad Mini verzekerd van effectieve en prijsbewuste bescherming.
Het hoesje wordt gesloten met een stevig en veilige elastieken band.
Fold Up case van het merk i12cover.

€ 18.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *