Brandsen Media Stand voor Apple Ipad 3

Brandsen Media Stand voor de Apple Ipad 3
Met de Media Stand van Brandsen is het nu mogelijk om uw Apple Ipad 3 op een comfortabele manier te gebruiken terwijl u in bed ligt. Schuif eenvoudig de stand onder het bed en klap de stand uit. Door middel van de vergrendelknop blijft de arm op zijn plek en zwaait niet weg als je tegen de Apple Ipad 3 tikt. Door het ontwerp is het tevens mogelijk om de Apple Ipad 3 Media Stand zo te positioneren naast uw bed, dat u ook makkelijk de klok op de Apple Ipad 3 kunt blijven zien.
Daarnaast is de Media Stand gemakkelijk in een hoek te plaatsen en ook geschikt voor in de woonkamer bij de bank of stoel.
U kunt de houder instellen op het juiste formaat voor uw Apple Ipad 3 en klikt deze simpel vast. De Apple Ipad 3 wordt stevig vastgeklemd door middel van een spanveer. Rubberen voetjes voorkomen schuiven en beschadigingen aan uw Apple Ipad 3. De uitschuifbare delen zijn ook vast te zetten door vergendelknoppen aan de zijkant van de houder.
De media standaard voor de Apple Ipad 3 wordt in Nederland met de hand gemaakt en is van oerdegelijke Hollandse kwaliteit!
NB Dit product wordt 2~5 dagen na betaling verzonden.

€ 127.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *