Bluetooth toetsenbord met stand voor Apple Ipad pro 9.7 inch kopen?

Draadloos Toetsenbord met standaard.
Typt u vaak op uw Apple Ipad pro 9.7 inch? Dan is het gemak van typen op een echt toetsenbord een welkome aanvulling! Geen probleem met dit losse keyboard geschikt voor uw Apple Ipad pro 9.7 inch. Het Bluetooth tablet toetsenbord is voorzien van de in Nederland gebruikelijke QWERTY lay-out en harde toetsen voor een natuurlijke toetsaanslag. Voortaan kunt u net zo prettig en snel typen op uw Apple Ipad pro 9.7 inch als op een laptop. 
Handige standaard voor Apple Ipad pro 9.7 inch
Het universele toetsenbord is voorzien van een standaard om de Apple Ipad pro 9.7 inch in te kunnen positioneren. Zo ervaart u het (type) gemak van een laptop en de mobiliteit van een tablet. De standaard is geschikt voor de Apple Ipad pro 9.7 inch. Plaats de tablet in de houder, maak eenvoudig verbinding d.m.v. de Bluetooth 3.0 connectie en uw set-up is gereed om te typen. Met dank aan het fysieke toetsenbord heeft u het gehele display van de Apple Ipad pro 9.7 inch tot uw beschikking. 
Korte laadtijd voor lang gebruik
Het tablet toetsenbord is voorzien van een ingebouwde lithium-ion batterij. Met een oplaadtijd van slechts 2 uur kunt u het toetsenbord, in theorie, tot 120 uur gebruiken. Een Micro-USB kabeltje is meegeleverd om het toetsenbord op te laden. 
Afmeting toetsenbord: 285 x 171 x 11 mm.Kleur: Zilver met zwarte toetsen

€ 31.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *