Bluetooth toetsenbord met stand voor Apple Ipad air 2 kopen?

Draadloos Toetsenbord met standaard.
Typt u vaak op uw Apple Ipad air 2? Dan is het gemak van typen op een echt toetsenbord een welkome aanvulling! Geen probleem met dit losse keyboard geschikt voor uw Apple Ipad air 2. Het Bluetooth tablet toetsenbord is voorzien van de in Nederland gebruikelijke QWERTY lay-out en harde toetsen voor een natuurlijke toetsaanslag. Voortaan kunt u net zo prettig en snel typen op uw Apple Ipad air 2 als op een laptop. 
Handige standaard voor Apple Ipad air 2
Het universele toetsenbord is voorzien van een standaard om de Apple Ipad air 2 in te kunnen positioneren. Zo ervaart u het (type) gemak van een laptop en de mobiliteit van een tablet. De standaard is geschikt voor de Apple Ipad air 2. Plaats de tablet in de houder, maak eenvoudig verbinding d.m.v. de Bluetooth 3.0 connectie en uw set-up is gereed om te typen. Met dank aan het fysieke toetsenbord heeft u het gehele display van de Apple Ipad air 2 tot uw beschikking. 
Korte laadtijd voor lang gebruik
Het tablet toetsenbord is voorzien van een ingebouwde lithium-ion batterij. Met een oplaadtijd van slechts 2 uur kunt u het toetsenbord, in theorie, tot 120 uur gebruiken. Een Micro-USB kabeltje is meegeleverd om het toetsenbord op te laden. 
Afmeting toetsenbord: 285 x 171 x 11 mm.Kleur: Zilver met zwarte toetsen

€ 31.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *