Apple Macbook Air 13 Inch Rugzak

Trendy Deluxe Rugtas voor Apple Macbook Air 13 Inch.
Op zoek naar een trendy Deluxe laptoptas voor een Apple Macbook Air 13 Inch? Met deze ruime rugzak neemt u de laptop veilig mee op weg, ook op de fiets. Dat maakt een rugzak voor een laptop ideaal, omdat u uw handen vrij hebt tijdens het vervoer.
Deze universele rugzak is geschikt voor het veilig opbergen en vervoeren van een Apple Macbook Air 13 Inch.
Neem uw laptop veilig mee op weg
Het grote voordeel van een Apple Macbook Air 13 Inch rugzak is dat u uw handen vrij houdt tijdens het vervoer, veel opbergruimte en het draagcomfort. Als u uw Apple Macbook Air 13 Inch met een paar andere benodigdheden mee wilt nemen, dan weegt dit toch al gauw de nodige kilo`s. Er is dan geen comfortabelere manier dan een rugtas. Het is ook de meest veilige manier als u het drukke verkeer in moet met de fiets of scooter. Het is dan ook het perfecte accessoire voor bijvoorbeeld studenten.
Veel opbergmogelijkheden
Met deze rugzak heeft u ruim voldoende opbergmogelijkheden. Naast ruimte voor uw Apple Macbook Air 13 Inch is er nog ruimte te over voor bijvoorbeeld de oplader, randapparatuur als een muis, boeken, uw broodtrommel, etc. De rugtas is voorzien van een hoofdcompartiment en drie ruime voorvakken. Zo kunt u alles altijd netjes opbergen. Ritssluitingen geven een snelle toegang tot de vakken. Aan de zijkanten van de rugzak bevinden zich nog houdertjes om bijvoorbeeld een flesje water achter te bevestigen.
Het hoofdvak is opgedeeld in twee delen. Een tussenwandje zorgt ervoor dat uw Apple laptop geen krassen zal oplopen door accessoires die u ook mee wilt nemen.
Hoogwaardig materiaalgebruik
De rugzak is vervaardigd van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik en optimale bescherming van uw Apple Macbook Air 13 Inch. De waterafstotende buitenzijde beschermt de inhoud tegen een regenbui.
Een stevige en extra dikke achterwand zorgt ervoor dat er geen scherpe delen, zoals de hoeken van uw laptop, in uw rug “drukken”. Tevens bevinden zich op het rug gedeelte extra kussentjes voor meer draagcomfort.
Belangrijke kenmerken:
✓ Geschikt voor een Apple Macbook Air 13 Inch✓ Ruim voldoende opbergmogelijkheden✓ Snelle toegang d.m.v. ritssluitingen✓ Verstelbare schouderbanden✓ Spatwaterdicht✓ Veel draagcomfort✓ Handvat met stevige houvast✓ Kleur: Zwart met oranje accenten
Binnenafmetingen hoofdvak: ca. 45 x 35 x 14 cm.

€ 37.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *