Apple Iphone se Wallet Smart Case goud met Stand kopen?

Luxe Smart Case Apple Iphone se, trendy goudkleurig hoesje!
Bent u op zoek naar een hoogwaardige hoes, zonder een soms “lastig” lipje maar met een handige sluiting? Dan is dit de juiste keuze als hoesje voor uw Apple Iphone se.
 
Luxe Wallet Case met Smart Magnet sluiting met standaard voor de Apple Iphone se, business kwaliteit!
In deze Wallet Case is uw Iphone se goed beschermd tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. Het hoesje is voorzien van een extra sterke PU leren cover en een soft TPU case waarin u de Apple Iphone se volledig inklemt. De binnenkant van het hoesje is afgewerkt met extra zacht materiaal, voor extra schermprotectie. Het is een praktisch en betaalbaar doch stijlvol accessoire om uw Apple Iphone se zo lang mogelijk in nieuwstaat te houden. 
Op maat gemaakt 
Deze Apple Iphone se Wallet Case is op maat gemaakt. Hierdoor heeft het hoesje een perfecte pasvorm. Tevens is aan alle gewenste uitsparingen is gedacht. De knoppen en aansluitingen blijven vrij toegankelijk, de luidsprekers hebben vrij spel en de camera kunt u gewoon blijven gebruiken.
Smart Magnet sluiting
De wallet case heeft een unieke en onzichtbare magneetsluiting. Als u de wallet case dichtklapt zorgt de magneetsluiting ervoor dat de hoes gesloten blijft en uw telefoon veilig is opgeborgen. Een extra sluit-lipje heeft dit hoesje dus niet meer nodig. U hebt dus nooit meer een lipje voor uw beeldscherm in de weg zitten, wel zo handig!
Portemonnee functie en handige standaard 
Deze Apple Iphone se wallet case is een uiterst praktisch accessoire. Naast optimale bescherming voor de smartphone kunt u ook een paar pasjes in opbergen. 
De ingebouwde standaard maakt het mogelijk om uw Apple Iphone se rechtop (horizontaal) op een tafel of bureau te plaatsen. Zodoende hoeft u het toestel niet altijd vast te houden tijdens bijvoorbeeld het kijken van filmpjes op uw Iphone se.  
Gratis verzending! 
Merk: i12Cover

€ 12.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *