Apple Ipad mini retina Tafelstandaard 360 graden draaibaar

Apple Ipad mini retina Keuken / Tafelstandaard 360 graden draaibaar
Universeel accessoire geschikt voor uw Apple Ipad mini retina.
Deze tafelstandaard is een onmisbaar accessoire voor wie vaak de behoefte heeft om de Apple Ipad mini retina rechtop te kunnen plaatsen, om het toestel niet continue vast te hoeven houden. Met deze standaard is het mogelijk uw Apple Ipad mini retina zowel horizontaal als verticaal te plaatsen met dank aan de 360 graden draaibare houder.
Ideaal bij presentaties:
De basis is gemaakt van een aluminium legering. De overige delen zijn voorzien van een rubberen oppervlak. Het stevige onderstel met rubberen voetjes zorgt ervoor dat de tafelstandaard stevig op zijn plek blijft staan op vlakke oppervlakken zoals een tafel of bureau.
360 graden draaibaar
Eenmaal uitgeklapt heeft de tafelstandaard een gangbare kijkhoek voor alle functies waarvoor een standaard een handige aanvulling is. De houder is volledig draaibaar zodat u uw Apple Ipad mini retina in iedere gewenste positie kunt draaien. Afhankelijk van waarvoor u de Apple Ipad mini retina wilt gebruiken plaatst u het toestel in horizontale of verticale positie voor een optimale beeldweergave. Of het nu het voeren van een Skype-gesprek is, het kijken van films, diapresentaties of andere media, gamen, surfen op het web, …,etc., met deze roteerbare stand wordt het allemaal een stuk comfortabeler. 
Met een los mee te bestellen toetsenbord (Bluetooth) maakt u als het ware een monitor/PC van uw tablet (optioneel). 
Betrouwbare bevestiging
Uw Apple Ipad mini retina is eenvoudig in de universele tafelstandaard te bevestigen. Twee houdertjes vallen om een hoek van de tablet aan de linker bovenzijde en rechter onderzijde of andersom. Deze houdertjes zijn uitschuifbaar met voldoende weerstand, zodat uw Apple Ipad mini retina stevig op zijn plaatst wordt gehouden. Dit garandeert een uiterst betrouwbare bevestiging.
De Apple Ipad mini retina tafelstandaard is inklapbaar zodat hij makkelijk en compact is mee te nemen.
✓ Hét accessoire voor wie op zoek is naar een ultra stevige tablet standaard voor de Apple Ipad mini retina.

€ 34.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *