Apple Ipad mini | Case met 360 graden Draaibare Multi-stand

Apple Ipad mini 360 Rotary Case.
Deze universele 360 Rotary Case is geschikt voor de Apple Ipad mini.
De case is gemaakt van een prachtige kwaliteit PU leer en zorgt voor een langdurige bescherming. Dit is de enige betaalbare hoes waarin uw Apple Ipad mini 360 graden draaibaar is. 
Uw Apple Ipad mini wordt vast gehouden met vier verbuigbare klemmen, waarvan er één verend is. Aan de bovenzijde zit geen klem, omdat u uw Apple Ipad mini dan niet meer makkelijk uit de hoes zou kunnen halen. Op deze plek zit een stevige elastieken band in de hoek die ervoor zorgt dat u ervan verzekerd bent dat u uw Apple Ipad mini eenvoudig in en uit de case kan halen, terwijl deze er toch veilig in blijft zitten. Met een magnetische sluiting kunt de hoes makkelijk openen en sluiten.
Deze case heeft een 360 graden draaibare multi-stand die gebruik maakt van klittenband. Hierdoor is het mogelijk de Apple Ipad mini in elke gewenste kijkhoek, rechtop in landschap- of portretmodus te plaatsen.
De cover heeft een zachte binnenvoering, zodat het scherm goed wordt beschermd tegen vuil en krassen. Daarnaast is uw Apple Ipad mini optimaal beschermd tegen krassen, stoten en vuil in deze stevige en elegante 360 rotary case. 
Deze hoes is van het merk i12Cover.

€ 14.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *